reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Deizzi - wiem, że są jakieś farby bezpieczne dla dziecka - koleżanka ostatnio kupowała - mogę się spytać o nazwę

Ja dziewczyny czuje się fatalnie, nudności i wymioty powróciły, ostatnio musiałam z NOMI uciekać, dobrze, że wyjście było wolne bo nie dość że o mało nie pobrudziłam im podłogi to właściwie nic nie widziałam. Mąż mnie na pogotowie chciał zabierać ;) bo się bidulek wystraszył, pobiegł do sklepu obok po batona i mi przeszło, chyba znowu cukier mi spadł --> ostatnio miałam 48 czegoś tam przy normie od 60.

Witam w połowie ciąży:-):-DWczoraj po południu nie czułam się najlepiej:-(Niby nic takiego, lecz czułam w brzuchu i krzyżu ogromny dyskomfort, a kość łonowa zaczyna boleć coraz barzdiej:-(Dobrze, że dzis wizyta..Ale się rozpisałyście pod wieczór, no no no:szok:

Witam jako pierwsza.
przewracam się dziś od 5 rano, chyba podniecona że moje króliczki wracają już jutro w nocy ostatnia noc dziś samotności:-)
Podjadę na zakupki muszę córci nowy plecak kupić i sobie butki jakieś jesienne:-D może obiadek na mieście;-).
Miłego dnia,

poli
mnie uprzedziła:tak: powodzenia na wizycie i mam nadzieję, że poczujesz się lepiej:laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w ten pochmurny, deszczowy dzien:)
Poli wszystkiego najlepszego z okazji poloweczki od poloweczki:))) nie wiem czy ktoras z dziewczyn jeszcze oprocz nas ma dzisiaj 20, ale jesli tak to tez najlepszego!:)))
A teraz uzbrojona w kubek z kawa(bezkofeinowa) ide was nadrabiac bo przez 4 dni produkcja kwitla:-)

Ps. Annaroksana czy u Ciebie tez tak pada, czy powinnam ruszyc na zachod wyspy po lepsza pogode? udanych zakupow!:tak:

Milego i udanego dnia dziewczyny

reklama
Gratulacje dla dziewczyn które są już na półmetku.
Poli wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i powodzenia z firmą i oczywiście udanej wizyty.
Ja dzisiaj wkraczam w 5 miesiąc:tak:

Ma któraś w planach roladę z kluskami i sosikiem? Już od kilku dni za mną chodzi taka pyszna roladka.:rolleyes2:

Do góry