reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hello
Kurcze mam nadzieję, że te zasłabniecie mi się nie powtórzy, ale faktycznie jak będę w poniedziałek na wizycie to pogadam o tym z gin.

U mnie dzisiaj piękne słońce :-) chociaż może nie jest za ciepło to dzień się zapowiada pięknie. My z mężulkiem mamy dzisiaj 3 rocznicę ślubu i z tej okazji mój luby mnie zabiera do restauracji (więc obiadu nie muszę gotować hihi) Muszę przejrzeć moją ostatnio uszczuploną garderobę i zrobić się na bóstwo :-D

Życzę miłego dzionka i przesyłam promyki słonka (nawet mi się zrymowało hihi :-D)

reklama
witam :)

ale pogoda- nic mi się nie chce :( zapowiada się dzień totalnego lenia...
jakoś zle spałam i teraz połamana jestem, cały kark mnie z tyłu boli :(
co tam u was słychać?
coś dobrego bym zjadła, ale nawet nie mam pomysłu co.....

smoniczka gratki z okazji rocznicy!! :-D ja myślałam, że 19 jest jutro hehe i jak spojrzałam na tel to oprzytomniałam, że to dzisiaj jest nasz dzień :D tyle, że u nas bez świętowania bo dziecka nie ma z kim zostawić

nadrobiłam, ale dziecko domaga się uwagi więc wrócę później

cześć dziewczynki :) nie było mnie i przepraszam za zaniedbanie. Nie jestem w stanie nadrobić wątku więc po prostu postaram się być na bieżąco. Od kilku dni jestem wyjęta z życia bo znowu problemy ze świnką mamy. Zrobił się mu ropień na szyi i jest po zabiegu. Codziennie chodzimy na zastrzyki i opatrunki. Cały czas go doglądam i się bardzo martwię. Ale powoli dochodzi do siebie, jestem dobrej myśli.

Cortina dzięki za przywołanie do porządku :) jakby mi ktoś w skrócie opowiedział co się działo to będę wdzięczna. Buziaki laseczki :*

SMONICZKA, GOSIA wszystkiego najlepszego z okazji pięknej rocznicy ślubu:* dużo milosci dziewczynki życzę:*

POLI przykro mi z powodu Twojej znajomej
[*]. i powodzenia z testami na prawko. trzymam kciukaski.

czytam i czytam i naczytac się w zaległościach nie mogę:p jeszcze nie doszłam do wątku lekarskiego ale z tego co załapalam to jakiś ogonek nam wyrosnął:-D

ja na zakupach byłam wczoraj. maluszka trochę obłowiłam i jestem szcześliwa:p teraz pranie się suszy. za to z wieczora i w nocy brzuch bardzo bolał i nie obeszlo się bez nospy. ale jest lepiej. teraz odpoczywam bo boję się o tą moją kruszynke. na obiad zjadłam z mężem kurczaczka z rożna:) o to moja zachcianka na dziś:-D ale jak sobie pomysle o tych hamburgerach to mnie skręca. ale kusicie dziewczyny!

idę dalej czytac wątki:*

reklama
U nas od poniedziałku nie ma gazu i włączą dopiero w piątek. Podobno konserwacja instalacji ale ja tam nie widzę by cokolwiek robili. I tak oto mam problem z obiadami. Dzisiaj chyba zapiekankę makaronową zrobię ale musiałabym podejść do brata podgotować sosik. Dobrze że to tylko dwa bloki dalej.
Walczę z zapaleniem pęcherza :-( boli jak cholera, miałam nadzieję na wizytę dzisiaj a tu lipa.Piję sok żurawinowy i troszkę lepiej ale i tak się obawiam bo w moczu wyszły leukocyty, nabłonki i jakieś fosforany.

Do góry