reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
aniołeczek, żanetka trzymam kciuki &&&
Wczoraj męczyły mnie bóle podbrzusza szczególnie z lewej strony, takie kłucia. Miałam też twardsze podbrzusze niż zazwyczaj mam nadzieje że się to już nie powtórzy przynajmniej do kolejnej wizyty. Na dodatek moje dziecko nie lubi spać i jest wiecznie głodne.
Wczoraj męczyły mnie bóle podbrzusza szczególnie z lewej strony, takie kłucia. Miałam też twardsze podbrzusze niż zazwyczaj mam nadzieje że się to już nie powtórzy przynajmniej do kolejnej wizyty. Na dodatek moje dziecko nie lubi spać i jest wiecznie głodne.
poli0105
No właśnie mój gin jest nieosiągalny, kazał dzwonić jak będzie cos się dziać do swojego znajomego- który dziś nie przyjmuje. Pocieszające, że mój mąż tez miał takie boleści wczoraj ale duzo szybciej mu przeszłoZanetka powodzenia!
Poli a może zadzwoń?? może poleci Ci kogoś innego, lub powie co możesz na to przyjmować lub jakie badania wykonać.
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Dzień dobry:-)
Bella- ja zażywałam propollki z dziką różą i mi fajnie łagodziły ból gardła. Do tego płukałam gardło wodą z solą ( szklanka ciepłej wody+płaska łyżeczka soli) jak najczęściej. Ja chyba sobie zacznę aplikować *spam*, bo sezon przeziębień i gryp się zbliża..
Zanetka- powodzenia na wizycie :-) Ciekawe...będzie kolejny siusiak..czy niee?;-):-)
U mnie dziś ładnie, słonecznie.... Obiad mam jeszcze z wczoraj- także teraz posiedzę sobie przed komputerem i obejrzę jakiś film :-) Jutro czeka mnie ognicho i pieczenie kiełbasy Już się doczekać nie mogę:-)
Bella- ja zażywałam propollki z dziką różą i mi fajnie łagodziły ból gardła. Do tego płukałam gardło wodą z solą ( szklanka ciepłej wody+płaska łyżeczka soli) jak najczęściej. Ja chyba sobie zacznę aplikować *spam*, bo sezon przeziębień i gryp się zbliża..
Zanetka- powodzenia na wizycie :-) Ciekawe...będzie kolejny siusiak..czy niee?;-):-)
U mnie dziś ładnie, słonecznie.... Obiad mam jeszcze z wczoraj- także teraz posiedzę sobie przed komputerem i obejrzę jakiś film :-) Jutro czeka mnie ognicho i pieczenie kiełbasy Już się doczekać nie mogę:-)
LadyDo
hej hej
ale macie wenę
jas nie mam czasu posiedziec i poczytać
w pracy ukrop po urlopie dziiaj miałam miec wolne ale nic z tego -ważny klient przyjezdza
a popołudniu jedziemy zawieźć młodego na spóźnione wakacje...
poza tym 29 wrzesnia idziemy na wesele - bardzo się cieszę )))))))))))))
ale ale....w co się ubrac????????????????????????????????????????????????????????????????????????
jak patrzyłam na sukienki to te ciązowe to jakis koszmarek...ja mam do teraz tylko brzuszek, mało przytyłam a sukienki są same jak spadachrony co całkiem figurę zniekształcają...czy kobieta w ciązy musi wyglądać jak beza???
a w moje sukienki się nie zmieszczę...te wizytowe to już na bank nie może Wy widziałyście coś fajnego?
plizzzzzz
wczoraj koło 23 mój maluszek dał pokaz fikołków i skoków przez pępowinę - brzuch mi się ruszał jak szalony a mnie te jego wygibasy gilgotały!!! pierwszy raz był taki aktywny!!!
życzę Wam miłego dnia i sory, ze tak tylko os obie ale nie mam kiedy nadrobić zaległościw czytaniu Waszych postów ściskam Was serdecznie WSZYSTKIE!!!
ale macie wenę
jas nie mam czasu posiedziec i poczytać
w pracy ukrop po urlopie dziiaj miałam miec wolne ale nic z tego -ważny klient przyjezdza
a popołudniu jedziemy zawieźć młodego na spóźnione wakacje...
poza tym 29 wrzesnia idziemy na wesele - bardzo się cieszę )))))))))))))
ale ale....w co się ubrac????????????????????????????????????????????????????????????????????????
jak patrzyłam na sukienki to te ciązowe to jakis koszmarek...ja mam do teraz tylko brzuszek, mało przytyłam a sukienki są same jak spadachrony co całkiem figurę zniekształcają...czy kobieta w ciązy musi wyglądać jak beza???
a w moje sukienki się nie zmieszczę...te wizytowe to już na bank nie może Wy widziałyście coś fajnego?
plizzzzzz
wczoraj koło 23 mój maluszek dał pokaz fikołków i skoków przez pępowinę - brzuch mi się ruszał jak szalony a mnie te jego wygibasy gilgotały!!! pierwszy raz był taki aktywny!!!
życzę Wam miłego dnia i sory, ze tak tylko os obie ale nie mam kiedy nadrobić zaległościw czytaniu Waszych postów ściskam Was serdecznie WSZYSTKIE!!!
LadyDo ja mam taka i ide w niej na chrzciny wlasnie
jest rozciagliwa i ladnie opina ksztaly, ja ja kupilam juz dawno i mam czarna tylko
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka koronkowa
jest rozciagliwa i ladnie opina ksztaly, ja ja kupilam juz dawno i mam czarna tylko
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka koronkowa
poli0105
Widzę, że fikołki już wiele z nas doświadczaA mi wczoraj zaczęło się straszne krwawienie dziąseł.. Zawsze lekko mi krwawiły, taki ich urok, ale wczoraj i dziś to potok krwi był
i ta mam w rozm. 34 i jeszcze ledwo ale wchodze w nia, choc ta jest krotka
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka
poli0105
Oddzwonił mój gin, bo wysłałam mu esa;-)Powiedział, że "to mnie boli, a nie dziecka" i można brać śmiało Ranigast i krople żołądkowe- może przyda Wam się ta informacja w razie potrzeby.
reklama
Cortina
czesc laski !
dziecko w przedszkolu, ja ogarnelam chatke, bylam w sklepie, podszykowalam zakupy i moge was poczytac
Poli ja tez bylam pewna ze zoladek mnie boli od uscisku macicy na flaki, ale moj gin sprowadzil mnie na ziemie ze na tym etapie to co najwyzej moge miec zgage a nie tak ostry bol (bolal mnie zoladek i prawa strona)
moze zjedliscie cos nieswiezego ? skoro i meza tez bolalo ?
Aniolleczek powodzenia !
Lady Do pracusiuuuu, szacun za to pracowanie
Bella tantum jak najbardziej a do ssania moze ci cos w aptece skutecznego poleca ? wystosowalam do ciebie pw dietowy
no i to na tyle bo wiecej nie pamietam
Zanetka 3mamy kciuki za usg
EVE 1911 babolu łe ar ju ??? do a-be-wu zglosze twoje zagniecie bo cos zamilklas
dziecko w przedszkolu, ja ogarnelam chatke, bylam w sklepie, podszykowalam zakupy i moge was poczytac
kurcze ale to niebezpieczne nie ? moj rodiznny i ginekolog mowili ze to ostatecznosc gdy jest jzu stan zapalny i zagrozenie zycia. Rodzinny mowil ze nawet laparo w ciazy to wielkie ryzko, wiec dobrze abym dotrwala na diecie bez atakow. Jak sie bol powtorzy to mam jechac na SOR i zadac konsultacji chirurga i ginekologa zanim podadza mi cokolwiek rozkurczowego.Cortina u mnie operowali dziewczyny w ciąży na pęcherzyk, ale oby dieta sama ci pomogła, bo biedne te dziewczyny były, przed i po operacji obolałe, nie można za bardzo p/bólowych tylko nospe i paracetamol, ew. jakiś narkotyczny i tak cierpiały bidulki do tego strach o ciąże, stres...
Poli ja tez bylam pewna ze zoladek mnie boli od uscisku macicy na flaki, ale moj gin sprowadzil mnie na ziemie ze na tym etapie to co najwyzej moge miec zgage a nie tak ostry bol (bolal mnie zoladek i prawa strona)
moze zjedliscie cos nieswiezego ? skoro i meza tez bolalo ?
Aniolleczek powodzenia !
Lady Do pracusiuuuu, szacun za to pracowanie
Bella tantum jak najbardziej a do ssania moze ci cos w aptece skutecznego poleca ? wystosowalam do ciebie pw dietowy
no i to na tyle bo wiecej nie pamietam
Zanetka 3mamy kciuki za usg
EVE 1911 babolu łe ar ju ??? do a-be-wu zglosze twoje zagniecie bo cos zamilklas