reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Witam sie porannie. Uciekam się wykąpać zjesć śniadanie jade na ten test kwalifikacyjny. trzymajcie za mnie kciuki:)

Co by tu na sniadanie....

O właśnie - zaczynam dziś kolejny tydzień:) mój suwak się spóźnia:(

reklama
Witam z rana,
Za mną koszmsrniasta noc, wczoraj napilam się słabej kawy i nie mogłam zasnąć:((
Do tego mam katar i taki ból gardła, że slinym przełknąć nie mogę:((

Dziewczyny pisalyscie w wątku aptecznym, że na ból gardła bralyscie tantum verde i propolki, tantum mam ale trochę się go boję w ciąży i do tego potrzebuje coś co mogę ssac, sprawia mi to większą ulgę, jak te propolki pomagają?
A może coś jeszcze macie na gardło??

Anioleczek kciuki zacisniete;))

Klowee no co Ty to w ciąży robią operacje w okolicach brzucha i macicy itp?? Jej dość prerazajace:((

operują, bo często i zapalenie wyrostka robaczkowego się zdarza, a tego sie dietą nie zaleczy:no: ale bóle z kamieni często przechodzą po leczeniu zachowawczym, pare dni kroplówek, kleiku ryzowego jak dadzą i po tej głodówce to najbardziej chory chce do domu... heh he nie dziwie się, sama bym uciekła:rofl2:

też wczoraj wypiłam małą kawe z mlekiem ale pyszna była;) i usnęłam jak dziecko bella współczuje nocy

Klowee wiem coś o "szpitalnych dietach" haha stawka żywieniowa ile...2 zł ...hehe
w 9 miesiącu gdzie baba w ciąży tyje ja ani grama nie przytyłam i pielegniarki się śmiały, że fakt na szpitalnej diecie to raczej nikt nie przytył hahaha laski na patologii szczuplutkie jak modelki;))

ja dziś na śniadanko kanapeczki z doprawionym białym serkiem i pomidorkiem, a na obiadek barszczyk czerwony mmniam:))
już dawno nie jadłam i mam smaka na buraka hehe

Witam piątkowo :-)

Wysłałam mojego przedskzolaka do przedszkola mimo kataru :baffled: Mam nadzieję, że witamina C i syropek podawa od wczoraj pomoże, jeszcze przez weekend będę go podkurowywać.

Ja czekam na kuriera. zakupiliśmy drugi fotelik samochodowy. Przekładanie tego co mamy z jednego do drugiego auta (mąż zawozi synka do przedszkola, ja odbieram) jest strasznie uciążliwe, zwłaszcza z rosnącym brzuchem ;-)

bella
- ze spokojem możesz to tantum verde brać. U mnie i lekarz i Pani w aptece dali zgodę. Także kuzynka - przedstawicielka farmaceutyczna, która ma kontakt z wieloma lekarzami leczyła gardło tym lekiem, jak była w ciąży.

aniołeczek - trzymam kciuki

MamusiaM dzieki, to bedę psikać, a te propolki skuteczne??
ja też poslałam mała z katarkiem lekkim, jakiego syropku uzywasz??
ja podaje bioaronC ...

a jutro na dzwoneczka do kina się wybieram z córa:) taki babski poranek hehe

Dzień doberek :-)

Ale u mnie dzisiaj zimnica, jeszcze nie byłam na dworze, ale jak patrzę za okno to wcale mi się nie spieszy z wyjściem a zaplanowałam sobie wyjście na zakupy. Dobrze, że mężulek zostawił mi autko:-)
A tak w ogóle jak mam jechać na zakupy spożywcze to jakoś tak mi się nie chce, łażę po tych sklepach nie wiem co kupić bo na nic ochoty nie mam a jak wracam do domu to lodówka dalej pusta. Nie mam pomysłów na obiady, w kółko bym to samo jadła, zero weny. Kiedyś uwielbiałam eksperymentować w kuchni a od roku mam taki zastój kuchenny, że szok:-(

Aniołeczku powodzenia&&&&

Witam :) ja ledwo żyję, pół nocy wiłam się z bólu- żołądek nap...ał że hej:wściekła/y::crazy: Przytrafiło mi się już to 4 już raz w ciąży.. Jednak wszytko tam uciska i barzdiej boli...Myślałam, że się wykończę..Brałam 2 razy rozcieńczone krople żołądkowe, mam nadzieję, że to nie nie zaszkodzi dzidzi:( Dziś więc dieta- chleb z masełkiem:baffled:

Witam się i ja:-)
Jak Wy wszystkie wcześnie wstajecie, ranne ptaszki z Was.:tak:
Dziś mam o 17:30 wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że w końcu zobaczę sisiorka, albo jego brak;-) Trzymajcie dziewczyny kciuki;-)

reklama
Powodzenia Żanetka!!
Kurcze poszłabym do gina przez te bóle żołądka..boje się czy to dzidzi nie zaszkodzi.. i czy to tylko żołądek bolał:( ale mój gin się urlopuje.. Chyba powinnam zachować spokój- chyba już się nakręcam po informacji od agi.. Take it easy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry