reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam sie porannie. Uciekam się wykąpać zjesć śniadanie jade na ten test kwalifikacyjny. trzymajcie za mnie kciuki:)

Co by tu na sniadanie....

O właśnie - zaczynam dziś kolejny tydzień:) mój suwak się spóźnia:(

reklama
Witam z rana,
Za mną koszmsrniasta noc, wczoraj napilam się słabej kawy i nie mogłam zasnąć:((
Do tego mam katar i taki ból gardła, że slinym przełknąć nie mogę:((

Dziewczyny pisalyscie w wątku aptecznym, że na ból gardła bralyscie tantum verde i propolki, tantum mam ale trochę się go boję w ciąży i do tego potrzebuje coś co mogę ssac, sprawia mi to większą ulgę, jak te propolki pomagają?
A może coś jeszcze macie na gardło??

Anioleczek kciuki zacisniete;))

Klowee no co Ty to w ciąży robią operacje w okolicach brzucha i macicy itp?? Jej dość prerazajace:((

operują, bo często i zapalenie wyrostka robaczkowego się zdarza, a tego sie dietą nie zaleczy:no: ale bóle z kamieni często przechodzą po leczeniu zachowawczym, pare dni kroplówek, kleiku ryzowego jak dadzą i po tej głodówce to najbardziej chory chce do domu... heh he nie dziwie się, sama bym uciekła:rofl2:

też wczoraj wypiłam małą kawe z mlekiem ale pyszna była;) i usnęłam jak dziecko bella współczuje nocy

Klowee wiem coś o "szpitalnych dietach" haha stawka żywieniowa ile...2 zł ...hehe
w 9 miesiącu gdzie baba w ciąży tyje ja ani grama nie przytyłam i pielegniarki się śmiały, że fakt na szpitalnej diecie to raczej nikt nie przytył hahaha laski na patologii szczuplutkie jak modelki;))

ja dziś na śniadanko kanapeczki z doprawionym białym serkiem i pomidorkiem, a na obiadek barszczyk czerwony mmniam:))
już dawno nie jadłam i mam smaka na buraka hehe

Witam piątkowo :-)

Wysłałam mojego przedskzolaka do przedszkola mimo kataru :baffled: Mam nadzieję, że witamina C i syropek podawa od wczoraj pomoże, jeszcze przez weekend będę go podkurowywać.

Ja czekam na kuriera. zakupiliśmy drugi fotelik samochodowy. Przekładanie tego co mamy z jednego do drugiego auta (mąż zawozi synka do przedszkola, ja odbieram) jest strasznie uciążliwe, zwłaszcza z rosnącym brzuchem ;-)

bella
- ze spokojem możesz to tantum verde brać. U mnie i lekarz i Pani w aptece dali zgodę. Także kuzynka - przedstawicielka farmaceutyczna, która ma kontakt z wieloma lekarzami leczyła gardło tym lekiem, jak była w ciąży.

aniołeczek - trzymam kciuki

MamusiaM dzieki, to bedę psikać, a te propolki skuteczne??
ja też poslałam mała z katarkiem lekkim, jakiego syropku uzywasz??
ja podaje bioaronC ...

a jutro na dzwoneczka do kina się wybieram z córa:) taki babski poranek hehe

Dzień doberek :-)

Ale u mnie dzisiaj zimnica, jeszcze nie byłam na dworze, ale jak patrzę za okno to wcale mi się nie spieszy z wyjściem a zaplanowałam sobie wyjście na zakupy. Dobrze, że mężulek zostawił mi autko:-)
A tak w ogóle jak mam jechać na zakupy spożywcze to jakoś tak mi się nie chce, łażę po tych sklepach nie wiem co kupić bo na nic ochoty nie mam a jak wracam do domu to lodówka dalej pusta. Nie mam pomysłów na obiady, w kółko bym to samo jadła, zero weny. Kiedyś uwielbiałam eksperymentować w kuchni a od roku mam taki zastój kuchenny, że szok:-(

Aniołeczku powodzenia&&&&

Witam :) ja ledwo żyję, pół nocy wiłam się z bólu- żołądek nap...ał że hej:wściekła/y::crazy: Przytrafiło mi się już to 4 już raz w ciąży.. Jednak wszytko tam uciska i barzdiej boli...Myślałam, że się wykończę..Brałam 2 razy rozcieńczone krople żołądkowe, mam nadzieję, że to nie nie zaszkodzi dzidzi:( Dziś więc dieta- chleb z masełkiem:baffled:

Witam się i ja:-)
Jak Wy wszystkie wcześnie wstajecie, ranne ptaszki z Was.:tak:
Dziś mam o 17:30 wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że w końcu zobaczę sisiorka, albo jego brak;-) Trzymajcie dziewczyny kciuki;-)

reklama
Powodzenia Żanetka!!
Kurcze poszłabym do gina przez te bóle żołądka..boje się czy to dzidzi nie zaszkodzi.. i czy to tylko żołądek bolał:( ale mój gin się urlopuje.. Chyba powinnam zachować spokój- chyba już się nakręcam po informacji od agi.. Take it easy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry