anioleczek12341
Fanka BB :)
klowee to dobrze, że z maluszkiem jest ok. No i że w szpitalu nie mieli złych wieści. Życzę wytrwałości w walce z pęcherzem. szczerze ci współczuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny w piątek mnie znowu dopadł stan zapalny dzisiaj będę dzwonić do mojej gin czy mnie przyjmie wcześniej (planowana wizyta miała być za tydzień). Strasznie się obawiam bo dosyć często mam te stany zapalne a to chyba nie jest bezpieczne dla dzidzi:-(
Właśnie jestem po telefonie do gin, mam się stawić ok 18 to mnie gdzieś wciśnie między innymi pacjentkami. A jeżeli to dalej ma tak być to masakra.
o! wiem co bym zjadła (ale nie zjem, bo nie mam skladników i trochę roboty z tym): galaretkę z kurczaka skropioną cytrynką lub octem! W srodku miesko kurczaka, marchewki, jajko, groszek konserwowy....aż mi ślinka pociekła
uciekam na kanapkę- zgłodniałam na mysl o tej galaretce....