reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

MegiPegi ile tego magne masz brac? mi kazała az 3xpo 2 tabletki

Laski zadzwonił do mnie ginka, że ma wolne miejsce dziś jeszcze więc ja siup i jestem:))
szyjka się nie rozwiera, faktycznie jest krótka przy badaniu "ręcznym" ale na usg jest w normie:))))
i dzidzolek zdrowy ładnie się ruszał serduszko bije jak szalone i rytmicznie i uwaga :

DZIEWCZYNKA

przepraszam moderatora za koloor i wielkość ale nie mogłam się powstrzymać:))

pani dr pewna na 100% i ja też widziałam pipczaka (jak mawia moja córka)

Madzienka jak książka???

reklama
Bella Wielkie gratulacje:-):-):-) coś chyba tak Cię dzisiaj panienka kłuła że dawała Ci znać że chce się ujawnić:-D
Nutka ja bym tego okna nie myła, ale psuło efekt wyczyszczonej kuchni;-) jak naładuje akumulatory to z rana cosik Ci poślę:-D

na wieczór umówiłam się z emkiem na pojedynek w scrabble, trzymajcie kciuki, bo niestety to groźny zawodnik i ciężko z nim wygrać, a jak już jestem w ciąży to już w ogóle:-p

witajcie

już po wizycie jak o 11.45 wyszliśmy z domu tak po 19 byliśmy z powrotem :-D

Dzidzka ma się ok za 20 mamy genetyczne 40 minut a kolejna wizyta za miesiąc.

Idę jeśc i chyba spać bo padam

czesc :)

nie moge czytac o bolach, kliciach itp bo sama sie nakrecam dlatego przelacialam dzis pobierznie, wybaczcie :*

BELLA gratuluje corki :)

Witam się wieczornie.

Dziś po prostu padam. Boli mnie brzusio. Trochę się przepracowałam, ale nie maiłam innego wyjścia, musiałam zrealizować zamówienia. Dzisiejszy wieczór jak i weekend będzie pod hasłem odpoczynku :-)

bella83
- gratuluję drugiej córeczki :-) no i dobrze, że poszłaś i się uspokoiłaś, że wszystko jest OK
kasiadz - pozostaje Ci tylko czekanie... wiem co czujesz... ja w tej ciązy miałam styczność z chrześniakiem, który zachorował na półpasiec. Też się starsznie bałam, było to zdecydowanie przed 12 tc, w dodatku nikt w mojej rodzinie nie wiedział, czy chorowałam na ospę (półpasiec to ten sam wirus co ospa). Poszłam do lekarza, zobaczyć czy coś jest napisane w mojej kartotece. Nie było wzmianki o ospie ( wcześniej sprawdzałam w ksążeczce zdrowia, ale ubogo w niej było z wpisami). Tak więc też czekałam i oglądałam co chwila swoją skórę i synka (bo on tez mógł się zarazić, a wiadomo, potem łatwiej mnie). Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, nie zachorowałam czego i Tobie życzę. Będzie dobrze.
aniołeczku - z tego co mówiła moja gin, lepiej wziąść nospę niż mieć w tak wczesnej ciąży skórcze (one są bardziej niebezpieczne dla dziecka). Więc jak boli, to brać (choć ja też jestem przeciwniekiem leków zwłaszcza w ciąży)

Anią gratuluję udanej wizyty:)
MamusiaM fakt bardzo mnie uspokoiła bo teraz znowu mam to pobolewanie w pochwie i wiem, że nic się nie dzieje a tak panika by byla siana:/
Aa i dostałam nawet nospe forte 3x1 teraz mi się przypomina że w pierwszej ciąży też tak bralam

Ostatnia edycja:
MegiPegi ile tego magne masz brac? mi kazała az 3xpo 2 tabletki

Laski zadzwonił do mnie ginka, że ma wolne miejsce dziś jeszcze więc ja siup i jestem:))
szyjka się nie rozwiera, faktycznie jest krótka przy badaniu "ręcznym" ale na usg jest w normie:))))
i dzidzolek zdrowy ładnie się ruszał serduszko bije jak szalone i rytmicznie i uwaga :

DZIEWCZYNKA

przepraszam moderatora za koloor i wielkość ale nie mogłam się powstrzymać:))

pani dr pewna na 100% i ja też widziałam pipczaka (jak mawia moja córka)

Madzienka jak książka???

I co gin powiedziała na te bóle? Masz brać nospę? No to będziemy mieć córeczki:D
Ja po pieczeniu ledwo żyję, nie mogłam się wysikać tak mnie ciągło aż po nodze:/ Leżę więc no i lepiej.. A brownie wspaniałe.

reklama
Do góry