Ania1973G
Fanka BB :)
Dziewczyny o co chodzi z tymi kartami do porodu? oświećcie mnie proszę bo tak czytam, czytam i nie wiem o co chodzi? To jakis nowy wymóg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Polsce nie ma pieniędzy na nic i na znieczulenie też nie ma, więc dlatego uważa się go jako niepotrzebne i wmawia ludziom jakieś brednie.... Nie wiem dlaczego cały zachodni cywilizowany świat może korzystać bez problemu ze znieczulenia, a w Polsce uważa się to za niepotrzebne.
Nie jest prawdą, że po cc dłużej czeka się na dojście do siebie. Ja i jedna babeczka po 12h wstałyśmy i zajmowałyśmy się swoimi dziećmi. Mi nic nie było po cc, bardzo dobrze się czułam. A i siadać mogłam normalnie