reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Aga J my na słoiczkach więc z obiadkami nie pomogę.

Znowu u nas kryzys jedzeniowy, obiadki znowu są ble, co najwyżej trzy łyżeczki jej wcisnę. Na kaszki też się wypięła, jak próbuję jej podać to ryk nie z tej ziemi, ani przez butelkę ani łyżeczką :/ Może to przez ząbka, który właśnie nam się objawił :)

A jeszcze ten cały gluten :/ czy jest jeszcze dzieciątko na mm które nie dostało do tej pory glutenu, bo ja się zabieram do podania jak pies do jeża. W sumie sama nie wiem czemu jeszcze nie podałam bo kaszkę zakupiłam.

Dobra nie przynudzam i lecę chałupę ogarniać.

reklama
Kwasia a do czego dodajesz gluten? bo ja chyba będę sypała do mleka bo obiadków całych nie zjada więc nie wiem czy by dostawała odpowiednią porcję.

Cześć Babole!

my od 3 dni a właściwie nocy zmagamy się z ciężkim spaniem- tzn. Młody nie może zasnąć, jak już zaśnie, to jak tylko np. zgubi smoka ryczy...Zje pośpi godzinę i za chcwilę znowu płacz- muszę go przytulać i wtedy śpi spokojnie...:baffled: nie wiem co mu się porobiło:sorry2: jestem strasznie zmęczona zwłaszcza, że w dzień też marnie sypia, bo jak przez cały dzień prześpi w sumie godzinę lub dwie- to jest cud..:angry::baffled:

Co do jedzonka, to ktoś pytał- wodę z gotowanych warzy ja wlewam od razu do papki, kiedy ją gotuje jeszcze raz już po podaniu masła i kaszki....

Buziale :-)

idę kąpać Urwisa;-):-D

smoniczka u nas gluten w postaci kaszki mannej, czasami Robercik zje troszkę makaronu w rosołku itp. nie wiem czy jest to odpowiednia porcja i ilość ale nie zjada tego nie wiadomo jak dużo. W większości jednak jest to kaszka manna...
domikcw Robercik ma się dobrze :) trochę się maruda w nocy robił ale ogólnie cudne dzieciątko :) zaczął mówić baba :D:D

Hiehie, podobno jak pierwsze słowo jest mama albo baba, to kolejne dzieciątko będzie płci żeńskiej :tak:

Tyle, że u mnie się nie sprawdziło: starsza jako pierwsze mówiła baba i ma brata :pPPPP

U nas raz się sprawdziło raz nie -Hanka i Zosia wołały najpierw "tata" , Jaśko za to najpierw zaczął "baba"

reklama
Do góry