reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Dreamuś no właśnie chyba jest kilka rodzajów bo dziewczyny pisały że kupiły z miękkim dzióbkiem takim jak smoczek, a ja mam z twardym.

reklama
u mnie mała też spi albo w rampersie + kocyk ktory zawsze rozkopuje, albo w bodziaku z krótkim rękawem

KWIATUSZEK u nas były pomarańczowe kupska.
SMONICZKA np ja własnie stalam w sklepie i gapiłam się na te niekapki i zrezygnowałam, bo zapomniałam który to ma byc:zawstydzona/y:

smoniczka - jedziemy do rodzinki do Niemiec
gnidka - u nas spanie też w samym body z krótkim rękawem, bez skarpetek i kocyka
paol1nka - ale masz przeboje zębami:( współczuję

smoniczka to ja chyba zamowie na allegro z linka ktory ktoras z was podawala;)

kwiatuszek u nas nie dosc ze pomaranczowa to jeszcze smierdziucha i po sama szyje;)

paolinka niestety to bardzo czeste po ciazy. baaaaaaaaaaaaardzo Ci wspolczuje (ja cale zycie mam liche zeby i wiem co to za rozpacz)

podnosze temat glutenu. mamy cyckowe jak wprowadzacie gluten, jaki produkt polecacie?

Laura chodzi spać w bodziaku na krótki rękaw i dzisiaj zapakowałam ją w śpiworek, wcześniej była kołderka ale odkrywała się w nocy i musiałam wstawać ją przykrywać bo budziła się a nogi aż lodowate.

Niekapek kupiłam dziś ale nie było takiego jak kwasia pokazywała. kupiłam bardzo podobny Canpol 56/511 Kubek treningowy Bałwanek 4 wzory (3321395078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
smoniczka,
ja też borykam się z problemem wszędobylskiej psiej sierści...jest na to sposób..ogolić potwora na łyso:tak:ja dużo rozmawiam ze swoim psem i często mu powtarzam, że jak nie przestanie linieć to go ogolę na łyso:-D codziennie odkurzam ale to i tak dużo nie daje i myślę, że do kojca też by się bez problemu dostała:happy2: ale taki kojec faja sprawa i chyba sobie sprawimy
patik, udanego wyjazdu:tak:nie zazdroszczę pakowania :-)
kwiatuszek, u nas kupy zawsze pomarańczowe po marchewce:tak:
paol1nka, kciuki za dentystę
dreamuś, ja z początku rozgotowywałam kaszkę manną w wodzie i dodawałam trochę do swojego odciągniętego mleka, a teraz podaję małej mleczną kaszkę manną z bobovity, dostaje ją na śniadanie...aaa zanim dostała tą kaszkę to podawałam jej kaszkę malinową mleczno-ryżową z dodatkiem tej manny. Pytałam kilku koleżanek, które mają małe dzieci jak wprowadzały gluten i wszystkie zrobiły takie oczy:szok:(dokładnie) bo nie wiedziały co to gluten:baffled:

Heh u nas pojawiły się zatwardzenia po marchewce... Wiem że marchewka tak działa, ale nie myślałam że aż tak... I dzisiaj już jej nie podam, miałam zamiar wprowadzić kleik ryżowy ale to by pewnie pogorszyło sprawę...

reklama
agaod! nawet nie wiesz jak Ci dziekuje, bo nie wiem jak sie za to zabrac.
a jak robilas ta manne do swojego pokarmu, to w jakich proporcjach?

kwiatuszek to moze podaj jabluszko albo gruszke wiliams?

Do góry