reklama
domikcw
Fanka BB :)
haha jak Lenka poda się na mamę i będzie miec moją figurę, to jak w ordę strzelił w modelingu jej nie widzę gdzie z takimi cyckami i nogami do ludzi ale co jak co... dziecko moje nie lubi jeśc ani spac model nie z tej ziemi
kwasia a ja bym właśnie za jednym zamachem chciała mieć pieluchy z głowy więc jedno za drugim i potem w końcu spokój
testuje ten mój starszak moją cierpliwość
ale chociaż pogoda ładna. 1,5 godz powiesiłam pościele i już suche już się następne piorą
testuje ten mój starszak moją cierpliwość
ale chociaż pogoda ładna. 1,5 godz powiesiłam pościele i już suche już się następne piorą
eve1911
Dziewczyny wpadłam tylko na chwilkę, bo piszę z telefonu. Jesteśmy z mężem u mojej mamy aż do poniedziałku więc we wtorek Was nadrobię. Chciałam się pochwalić kolejnym ząbkiem - mamy lewą dolną jedynkę Idą jak burza te zęby Kubkowe. Mam już zdjęcia, ale wstawię jak wrócimy. Na razie to tylko kreseczki, ale jaka radość (nasza oczywiście!). Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! DO wtorku!
Witam się i ja. Kostka dała wczoraj koncert czterogodzinny zakończony kupą. Aż pojechaliśmy do lekarza, bo łzy przy tym jak groch leciały do tego pisk i zanoszenie się. Normalnie szkoda gadać. Mamy zrobić podstawowy zestaw badań no i lekarka zastępująca przyczepiła się jednak do wagi małej, a tym samym do wydajności moich karmicielek...
Dziś był kolejny dzień pt: Chromolę - nie śpię! I marudzenie w wózku. Aaaa i nocka w sumie też co godzina. A ja mam do tego tak zawalone zatoki, że chodzę ledwo żywa i stękam. Tak mnie nozdrza bolą i okolice pod oczami, że wymiękam. A jutro pod opieką mamy cały dzień siostrzenicę męża lat 7,5... Wesoły autobus - ciekawe jak przeżyjemy wyprawę do Zoo...
Ogólnie RATUJ MNIE KTO MOŻE!!!
Dziś był kolejny dzień pt: Chromolę - nie śpię! I marudzenie w wózku. Aaaa i nocka w sumie też co godzina. A ja mam do tego tak zawalone zatoki, że chodzę ledwo żywa i stękam. Tak mnie nozdrza bolą i okolice pod oczami, że wymiękam. A jutro pod opieką mamy cały dzień siostrzenicę męża lat 7,5... Wesoły autobus - ciekawe jak przeżyjemy wyprawę do Zoo...
Ogólnie RATUJ MNIE KTO MOŻE!!!
martik77
Gosia najgorsze jest to, ze na tego mojego smyka dwor juz niestety nie dziala. Kiedys spal 3-4 godziny a teraz jak zasnie na pol godziny to jestem szczesliwa
Agisan udanej wyprawy do Zoo biedna Kosteczka, duzo zdrowka dla Was dziewczyny
Agisan udanej wyprawy do Zoo biedna Kosteczka, duzo zdrowka dla Was dziewczyny
ech moje starsze dziecko próbuje mnie wykończyć jak mu kazałam wracać do łóżka (bo mi uciekał) to z ironią mi odpowiedział "coś chcesz ode mnie mama?"
nie umiał gadać to nie pyskował
do jutra
edit (dzień później pod wieczór, a tu taka cisza, że edytować muszę ): jupi jeeee - sukces jest!! moje dziecko się przekręca z pleców na brzuszek!! ))) pierwszy raz myślałam, że tak fuksem mu się udało, a za chwilę znowu i tak kolejny raz tym sposobem mi uciekł z maty bo się zaczął kulać (bo z brzucha to już dawno opanował)
nie umiał gadać to nie pyskował
do jutra
edit (dzień później pod wieczór, a tu taka cisza, że edytować muszę ): jupi jeeee - sukces jest!! moje dziecko się przekręca z pleców na brzuszek!! ))) pierwszy raz myślałam, że tak fuksem mu się udało, a za chwilę znowu i tak kolejny raz tym sposobem mi uciekł z maty bo się zaczął kulać (bo z brzucha to już dawno opanował)
Ostatnia edycja:
Witam się i ja. Na forum nie zaglądałam od wczoraj i aż się bałam wchodzić bo myślałam, że produkcja wre a tu taka niespodzianka. Cisza jak makiem zasiał.
My się wczasujemy. Madzia rozpieszczana przez wszystkich (ciekawe jak ja sobie z nią dam radę później) ja przez to odpoczywam
Gosia gratulacje dla Julianka :-)
My się wczasujemy. Madzia rozpieszczana przez wszystkich (ciekawe jak ja sobie z nią dam radę później) ja przez to odpoczywam
Gosia gratulacje dla Julianka :-)
reklama
paol1nka
A ja już po wakacjach :-( Lecę nadrabiać!