poli0105
Fanka BB :)
Ale ta paczka to chyba jest bezpośrednio z Hippa, nie z Rossmanna..Bo dostaliśmy w kartoniku Hippa łyżeczkę oraz zestaw kuponów, tylko właśnie do wykorzystania w Rossmannie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Któraś pisała że była z maleństwem na basenie !! Jakie wrażenia ? Sama byłaś czy w jakiejś szkole do nauki pływania ? Ja chciałam zapisać mojego skarba na naukę pływania dla niemowlaków ale zastanawiam sie czy to ma sens czy może sama z nią chodzić poprostu na basen.
usmiałam się z tego Człowiek az się trzesie, wyczekiwanie w podnieceniu, radosny moment otwarcia, a tam......gazeta
Ale ta paczka to chyba jest bezpośrednio z Hippa, nie z Rossmanna..Bo dostaliśmy w kartoniku Hippa łyżeczkę oraz zestaw kuponów, tylko właśnie do wykorzystania w Rossmannie
my byliśmy...sami, od września zaczynamy zajęcia w szkole pływania...ale dotychczas ze starsza chodzimy i sami i na zajęcia...i mogę pochwalić ze moja 4,5 letnia córa pływa sama na plecach...więc ja zachęcam do chodzenia na basen...
witajcie...u nas póki co nie pada ale spacerek darowałyśmy dzisiaj sobie...bo byłyśmy na rozdaniu dyplomów u Julci w przedszkolu....
buziaki dla dziś świętujacych
Poli gdzie się wybieracie???my tez w piatek mamy w planach pojechac po paszporty, mam nadzieje ze mnie przyjmą bez kolejki, w końcu to mój wydział
gratulacje osiągnięć w ćwiczeniach...stosujesz jakąś dietę???