reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Agisan- gratulacje ciociu babciu:)))
Patik a znajdzie sie talerz pomidorowki dla zblakanego wedrowca?;) uwielbiam!!!
Szymon przy 17 stopniach placze zeby mu skarpetki sciagac, o kurtce, nawet cienkiej moge zapomniec

AGISAN gratulacje:) fajnie. można do Ciebie babciu mówic??:-D

Lenka zeczęła paluszkami badac moją i męża twarz. a szczypie przy tym!!! dziś leżała na macie, patrzę, a ona tam raczki wyciąga po zabwaki i coś dlubie paluszkiem w tym materiale:-D a jaka ma radochę jak widzi swoje odbicie w lustrze:-D

a czy to normalne, że ona sięodwraca z plecków na brzuszek, a na boki nie? i z brzuszka na pecki też nie umie...:confused:

mała posmakowała marchewki. smakuje jej. tak dziuba otwiera!

Heloł!

Uwaga, bo się chwalę. Mojemu Kubulkowi nareszcie przebiła się prawa dolna jedynka :-):-)

Poza tym u nas bez nowości... jest ciepło więc moje dziecię marudne, ot :sorry2:

Domik super, że Lence smakuje!

Martik widzę, że Szymek tak samo ciepło(nie)lubny jak Kubek :dry:

Agisan gratuluję zostania babcią cioteczną (czy jakoś tak) :-)

Nuta też uwielbiam ten czat z ekspertami bobovity :-)

Mamuśki, bo może ja przewrażliwiona jestem, ale powiedzcie mi jak to jest... zakładacie maluchom czapki(chustki) jak jest taki upał na dworze? Ostatnio widziałam na fb zdjęcia, że dzieci normalnie sobie na świeżym powietrzu siedzą bez nakryć głowy. Może ja źle robię, że zakładam Kubkowi taką wiązaną z tyłu cieniutką chustkę? Ale kierowałam się tym, żeby mu uszek nie przewiało, no i nawet gdyby był w cieniu to słoneczko chyba troszkę grzeje na główkę, czy nie? Wypowiedzcie się z łaski swej kochane lutóweczki :-)

eve u nas jak było gorąco to przy dosyć dużym wietrze zakładałam czapeczkę taką mega cieniutką. ale kończyło się to tak, że dziecko się kręciło i uszka i tak były odkryte więc zdejmowałam. na plaży pomimo wiatru jak był Julek pod parasolem to już nawet nie próbowałam założyć.
jak to mówi moja teściowa - na dworze nie ma przeciągów więc dziecka nie przewieje :-D
w Polskich upałach bym czapki na pewno nie założyła :)

ja nie zakladam czapeczki. Ale jak Marcin bierze felka na ręce to zakladam kapelutek zeby slonce go nie oparzylo. Ale to tak na kilka minut.

Ja tam jeszcze niedawno widizałam dzieciaki, UWAGA, w grubych polarach!

Eve ja kupilam taka czapke specjalna siatkowana, tylko uszka calkowicie zakryte, ale to tez zalezy od nastroju mojego dziecka a nastroj jest raczej zawsze na "czapka to wrog najgorszy" wiec nie czesto ma ja na lepetynce, raczej staram sie mu bluzy i sweterki z kapturem zakladac w chlodniejsze dni

Agisan gratulacje :-)

Eve ja nie zakładam czapki jak jest ciepło i bezwietrznie. W sumie mała zazwyczaj i tak tylko w gondoli jest, raczej jej z wózka w trakcie spaceru nie wyciągami a i piknikować za bardzo nie ma gdzie, więc bez czapuli jeździ.

A ja dzisiaj wróciłam do ćwiczeń i od razu lepiej się czuję. Trzasnęłam dzisiaj serię z Mel B, Chodakowska przy niej to flaki w oleju (chodzi mi o sposób prowadzenia treningu)

Martuszka no ja już kiedyś pisałam, że widziałam babcię z wnuczkiem i babcia w letniej sukienusi a dziecko okutane po same zęby.

reklama
Gratulacje dla wszystkich maluszków którym pojawiły się zabeczki i nabyły nowych umiejętności...

My od dzisiaj już w pełni samodzielnie przykręcany się z oleckie na brzuszek a ile przy tym Lenka ma radości....

Ci do czapek, chustek to jak jeździmy wózkiem to nie zaglądam jedynie jak jest na rękach żeby słoneczko za bardzo nie grzało

Do góry