kasiadz
Fanka BB :)
nam na azs kazała używać emolium albo physiogel, my używamy emolium i jest ok. Zmiany się pojawiają ale dziecka się niczym nie leczy bo z wiekiem mogą one same ustąpić więc pozostaje tylko profilaktyka w postaci emolientówSorki, że tak narzekam z tym spaniem..wiem, niektóre z Was mają tak cały czas
My już po wizycie u dermatologa- potwierdził azs..Oczywiście jak już poszliśmy do lekarza to Leosia mało co wysypało..Nic odkrywczego lekarka nie powiedziała- mamy używać krople Fenistil i używać linii Emolium P..
zależy ile chcesz dać tej kaszki, jak chcesz zrobić bardzo gęstą to będzie ciężko a tak to myśle że wystarczy smoczek z nieco większą dziurką. Ja Córce od początku daje mm i kaszę o różnej gęstości przez kubeczek treningowy lovi, do tej pory z tego pije i nic nie trzeba kombinować i smoczków wymieniać więc polecamMamusie które rozszerzyły juz dietę malucha, jak dodam kaszki do mleka to muszę miec smoczek do kaszki, tak? w tommee tippee jest do kaszki od 6+ więc mam taki kupic??
Domik- Feluś dziękuje za życzenia![]()
ja początkowo też byłam chętna gotować sama ale szybko mi przeszło bo dziecko je malutko, trzeba mu stopniowo rozszerzać dietę, je bez przypraw a dodatkowo w słoiczkach są różne rodzaje mięs które ciężko kupić, więc szybko zrezygnowałam z gotowania samemu i dawałam słoiczki z czasem jak już córa jadła dużo to zaczęliśmy dawać jej nasze doprawione jedzenie i wtedy skończyło się jedzenie słoiczków bo wolała porządnie doprawionePatik, to mówisz zeby samemu gotowac? chciałabym, musze jeszcze zglebic temat bo nie chce słoiczków....
A czemu Felek tak słobo przybiera? Co? On wazy 6.
Patik, a Wy wysocy jestescie? Bo ja karypel, ale tatus wysoki- to nie wiem czemu Felek tez karypelek......Moze jak marchewki dostanie na koksie, to strzeli w górę
trzymam kciuki za Zosię, żeby oczko bylo zdrowe!!!!
wieje? u nas równo tydzień bez przerwy pada, cały czas w domu siedzimy, zwariować możnaCzy u Was tez tak ciagle wieje??? Normalnie mam juz dosyc tego wiatru: dzien w dzien leb urywa...
Ostatnia edycja: