reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

GOSIA ciekawe co Wasza lekarka stwierdzi. oby to nie skaza.
BELLA powodzenia:* juz zawsze bliżej do zdjęcia koszli niż dalej. napewno wszystko idzie w dobrą stronę.
NACIK nie czytaj bzdur. będzie dobrze!!!
POLI łacze się z Tobą w bólu...

mała teraz budzi się 4 razy!!! a budziła się tylko raz:( na dodatek robi sobie dwugodzinną przerwę... nie mam siły dziewczyny:( tak jest już ok dwóch tygodni!!! nie wiem jak się nazywam. z tego niewyspania warczę na wszystkich. o co chodzi?? jak zawsze w nocy zjadała od 100 do 120 ml to teraz zjada max. 50 ml:( i rano też nie chce jeśc...

o tym refluksie to też już myślałam. nie mam sil na następnego lekarza:( mama pojechała kupic jej zagęstnik. spróbuje dac raz i zobaczę co będzie. oby obylo się bez zaparcia i mega wycia...

reklama
Sorki, że tak narzekam z tym spaniem..wiem, niektóre z Was mają tak cały czas:zawstydzona/y:

My już po wizycie u dermatologa- potwierdził azs..Oczywiście jak już poszliśmy do lekarza to Leosia mało co wysypało..Nic odkrywczego lekarka nie powiedziała- mamy używać krople Fenistil i używać linii Emolium P..

Nacik- nie czytac glupot!!!!!!
Bella- juz bliżej niz dalej, niedlugo sciągną tę koszle to poszalejecie :)
Poli- Felek tez ma 2 gulki wezly chłonne. Trzech lekarzy powiedizało mi że to normalne.

U nas walki z wysypką ciąg dalszy. Czekam, moze to w koncu zamo minie (tak jest czesto), bo chodzenie po lekarzach to wróżenie z fusów. Nikt nic nie wie i odsyłaja do następnego

Alergolog kazała wprowadzać stałe posilki :) Ciesze się, ale i boję, ze znów go zacznie wywalać. No i kazala słoiczki, bo podobno o tej porze roku warzywka są słabe....Kurde, nic nie idzie po mojej mysli, chcialam sama gotowac.

Mamusie które rozszerzyły juz dietę malucha, jak dodam kaszki do mleka to muszę miec smoczek do kaszki, tak? w tommee tippee jest do kaszki od 6+ więc mam taki kupic??

Domik- Feluś dziękuje za życzenia :)

Hej!

Jakoś weny na pisanie brak, doliny załapałam, więc podczytuję tylko:sorry:
Jasiek też towarzyski się zrobił, leżenie jest bee najlepiej na rękach. Zaczynają mi nawalać nadgarstki, bo Jasiek swoje waży - kilka dni temu na naszej wadze wyszło ok. 9,5 kg:szok: w środę idziemy na szczepienie więc będzie oficjalne ważenie. Ja nie wiem czemu on tak tyje:sorry: przecież jest tylko na moim mleku. Będziemy pomału rezygnować z wiaderka do kąpania, bo coraz mniej miejsca ma, emek stwierdził, że mu teraz beczkę kupi:-D:-p:rofl2:

Dzisiaj Jasiek pozował u fotografa, będziemy wyrabiać mu dowód:-) Z Zosią zaliczyliśmy wizytę u okulisty, zauważyłam, że ucieka jej lewe oczko, co okulistka potwierdziła, czekamy teraz na krople, będziemy przygotowywać oczka do badania i w poniedziałek kolejna wizyta, zobaczymy jaka to wada i czy starczą okularki czy konieczna będzie operacja. Boję się tej wizyty:-(

Madzienka - fajnie że piknik udany:) widziałam zdjęcia na fb - super zabawa:) a z czego zrobiłaś w końcu te wianki na głowę?
Poli - współczuję nocki:( nasz Jasiek też uwielbia z rana prowdzić ożywione dyskusje, tylko ja wredna mama biorę go do siebie a potem usypiam, a on potrafi tak sam do siebie dalej nawijać:-p
martuszka - wiesz co z tym gotowaniem to ja bym nie odpuszczała i po jednym składniku wprowadzała do diety sama. Albo przynajmniej na zmianę ze słoiczkami.
Bella - powodzenia w środę!!!! Czekamy na dobre wieści:) a czym w końcu zwalczyłaś ten katar?
domikcw - ja swego czasu kąpałam w oillanie, potem emek zamiast kremu balneum do pupy kupił mi olejek do kąpieli balneum więc go uzywałam do wczoraj, bo się skończył, i dzisiaj znowu wracamy do oillanu. Ja byłam zadowolona.
nacik - łatwo się mówić, ale nakręcanie się tym co pisze w necie to nie najlepszy pomysł. Trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań &&&&&
Megi Pegi -ja jeszcze nie dostałam, choć wczoraj zauważyłam jakieś dziwne plamienia, więc nie wiem czy coś się dzieje nie tak, czy się okres zbliża...

Patik, to mówisz zeby samemu gotowac? chciałabym, musze jeszcze zglebic temat bo nie chce słoiczków....
A czemu Felek tak słobo przybiera? Co? On wazy 6.
Patik, a Wy wysocy jestescie? Bo ja karypel, ale tatus wysoki- to nie wiem czemu Felek tez karypelek......Moze jak marchewki dostanie na koksie, to strzeli w górę :-D

trzymam kciuki za Zosię, żeby oczko bylo zdrowe!!!!

reklama
Hej ja z telefonu wiec krotko i dziurawo, bo juz dokladnie nie pamietam u kogo co.

My dla odmiany walczymy z angina Tosi...

Kasiadz. U nas tez min. 3 pobudki to norma, a po tej ostatniej to ja juz w zasadzie tylko czuwam.

Patik. Trzymam kciuki, zeby obylo sie bez chirurgicznej ingerencji!

Martuszka. Kostka tydzien temu wazyla na szczepieniu 5700, a idealny srodek to podobno 5800. Dziewczynki w jej wieku wiecej przybieraly, ale postanowilam nie panikowac, bo im wrecz poliki zwisaly na pewnym etapie ;)

Mloda dzis ma dzien nie spania. Zasnela pod klatka juz w drodze powrotnej ze spaceru, wystarczylo wejsc do domu i krzyki siostr ja obudzily. Tak to jest jak sie mieszka w domu wariatow ;)

Czy u Was tez tak ciagle wieje??? Normalnie mam juz dosyc tego wiatru: dzien w dzien leb urywa...

Do góry