reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam się

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków :-) A my dziś świętujemy podwójnie bo właśnie 20 minut temu Robercik skończył 3 miesiące :-)

reklama
Buziaczki dla dzieciaczków i podwójne dla dzisiejszych trzymiesięczniaków :-)

Martuszka mi na szczęści mimo, że nie mieliśmy tej karty szczepień to małą zaszczepili (wszystkie potrzebne informacje wyczytali sobie z książeczki zdrowia) ale tak czy siak musimy donieść tą nieszczęsną kartę.
Mam nadzieję, że w tym naszym Medicoverze nie będzie tak źle jak piszesz. A swoją drogą to już nie wiadomo gdzie te dzieciaczki leczyć na NFZ źle, prywatnie źle :crazy:

Agaod miłego wakacjowania :-)

Ostatnia edycja:
wszystkim dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych chwil i uśmiechu na pięknych buźkach:*:*:*

ROBERCIKU wszystkiego naj:* na te trzy miesiące.
FELUSIU dla Ciebie też, bo Ty wczoraj obchodziłeś czwarty miesiac:*

kto dzis jeszcze świętuje??

NACIK trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze:*
AGAOD udanego urlopu. wypocznij:)
EVE zdrówka!
SMONICZKA z Madzi dzielna kobita:) obys się szybko dogadała z tym przesyłaniem kat.

u nas pogoda do bani. ciągle pada. a ja szukam kiecki na wesele, ale nic na orki nie ma:(

Wszystkiego najlepszego dla maluszkow i specjalny buziak dla Robercika ;-)

Alexander na Dzien Dziecka dostal nowy gryzaczek MAM, ktory juz mu przypadl do gustu. Wciska go sobie do ust w przerwach miedzy slinieniem piastki...

Wasze dzieciaczki tez tak sie slinia jak moj? Normalnie potoki chwilami, jak go ktos trzyma na rekach to zaraz zostanie obsliniony i wyssany na maxa. :sorry2: Czy on tak sie bedzie slinic az mu wszystkie zeby wyjda, czy jak? :-p

Blekinge u nas też potoki śliny jak ślimak normalnie :-D

Domikcw ja idę na wesele we wrześniu i też już się rozglądam za kiecką, chyba będę musiała znaleźć taką z drapowaniem na brzuchu bo raczę go nie zgubię do tego czasu :-(

hej
u nas ładna pogoda nawet :)
buziole dla maluszków z okazji ich święta.
my zabieramy jutro z tej okazji dzieciaki do zoo. Julka to nie ruszy, ale Mikołaja już pewnie tak :)

ale złapałam trochę doła... nie wiem czy Julek jednak nie ma skazy.. choć jeszcze dwa tyg temu miał skórę tak gładką, że aż się dziwiła położna. a teraz? skorupa mu się zrobiła. lekarka twierdziła, że to ciemieniucha, dała maść i zeszło. i znowu wraca... zaczął mi też walić śluzowate kupy :( jak bardzo sobie dotychczas lekarkę chwaliłam, tak się obawiam czy nie zleje tego, że może to alergia. tu jest długi weekend do pn i dopiero we wtorek z tym do lekarza pójdziemy :(

wy naprawdę po 3 miesiącu dajecie warzywa? mi tu powiedzieli, żeby się nie spieszyć...

Ostatnia edycja:
Gosiu oby to jednak nie była skaza! Co do warzyw to ja daję, bo tak mi zalecił prywatny pediatra, u którego byłam skonsultować wyniki krwi Kuby. Stwierdził, że widocznie zapasy witamin w moim organizmie są na wyczerpaniu i mam Kubie podawać zupkę warzywną co 3 dzień zamiast jakichś lekarstw. On za tydzień kończy 4 miesiące, więc zaczęłam tylko 2 tygodnie wcześniej.

Blekinge nie pocieszę Cię :-) Kuba ma już przebitego jednego zęba, drugi jest na wylocie, a śliny potoki takie, że ojeju :)

Agaod udanego urlopu! Odpocznij :-D

Witajcie Mamuśki które używają telefonu do czytania forum. Trzeba mieć jakąś specjalną aplikację czy normalnie wpisać adres forum? Nie umiem wejść z telefonu :(

reklama
Do góry