reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Synek noc przemęczył, za to w dzień ładnie śpi:-)Naleśniki mexykańskie gotowe, skalpel zrobiony:-pTylko coś efektów narazie nie widzę..
Wieczorkiem chcemy skoczyć do tesco- body 62 są za małe, dziecko w tydzień mi megaa urosło:confused::shocked2:

reklama
u nas 62 to już poszło w odstawkę jakiś czas temu :baffled: przeglądałam ostatnio zdjęcia Mikołaja i on po 4 miesiącu nosił bluzki, w które Julek już się nie mieści :-D

Dzień dobry!

U nas leje, szaro i ponuro, co od razu odbija się na moim samopoczuciu:baffled:

Moja aktywność fizyczna zmalała, po odkryciu szczeliny muszę się zabrać za ćwiczenia ją zamykające, ale jakoś motywacja spadła i wciąż jestem na rozdrożu: przyłączyć się do większości kibicujących na ławkach, matach i materacach :-D czy poprosić o mega kopniaka na rozpęd do ćwiczeń:-p

Poli - ja też wcinam pomidory w zasadzie od samego początku

Poli, Madzienka, fafalka, a.m.g., Bleckinge, Orchidea Buziaki dla Waszych pociech na skończone 3 miesiączki:-) ale Was wysypało 11 lutego hihi

eve dziękczyn o zacna matko polko!:-)

kurcze ja dziś taaakie gały zrobiłam:szok: jak mi dziecko wlazło na styk w bodziaka na 6m-cy!!!!!!!!!!! co on bedzie nosil w wieku 6 mcy???????????:baffled:

no dobra to ja zrobie szarlotke, pierdziele melbi i inne skalpele...rezerwuje ten piekny lezaczek od eve....a co!zaczne od poniedzialku, weekend nalezy do slodkiego milego zycia:sorry2:

oczywiscie przylaczam sie do zyczen dla naszych 3miesieczniakow - ponoc to magiczna liczba...po tym czasie ma isc jak z gorki;-)

Poli, fafalka, a.m.g., Bleckinge, Orchidea buziak dla szkrabów...

bodziak na 6 miesiący....rany to moja taka kruszynka i dopiero wchodzi w te od 3 miesiecy??

a jaki maja obwód główki Wasze szkraby??
ja dzisiaj poszukiwałam kapelusika dla Lenki, bo wszystkie po Julce są za duże i wiecie co niewiele znalazlam...czyżby to już było po sezonie letnim....

u nas nadal upał...Lenka dosypia na balkonie a ja biorę się za okna....

Poli meksykańskie naleśniki mniam....ja wczoraj nasmażyłam stertę i dzisiaj jedliśmy ze szpinakiem....

Martik ale masz słodkiego śpioszka..

Mój brzdąc ma obwód główki 41 cm :) a ubranka na 6 miesięcy to niedługo chyba za małe będą...ostatnio ubrałam mu rozmiar 74 bluzki z długim rękawem i tylko rękawki były minimalnie za długie tak to reszta na styk...to co to moje dziecko bedzie nosić w wieku 6 miesięcy to nie wiem, chyba koszulki od tatusia :-D

Ja również całuję w czółko nasze trzymiesięczniaki :-)

Kurczaki ale bym sobie coś upiekła, ale wszystko do pieczenia (blachy, mikser) zostało jeszcze na starym mieszkaniu :baffled: i dupa blada, chyba wyślę męża po jakieś wafelki czy cuś :cool2:

Ja proponuję, żeby przy tych ławeczkach, materacach, leżaczkach dostawić basenik :-) co byśmy mogły dupska pomoczyć jak się za gorąco zrobi :-D:-D
basen-dla-dzieci-ocean-1_2132.jpg

Chuda dupcia Martuszka!!

Eve, wrrrrrr- to jakas ironia?:nerd:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cortina- wiesz co, Ty mnie lepiej posadz na tego jeżyka na cały tydzień, bo dzisiaj zrobiłam mega pyszniastego indyka w pyszniastym sosie, młode ziemniaczki i sałatke. A jutro będzie szynka pieczona! I tez pyszniasta!

Gosia- dawaj Mikołaja na jeżyka za to obsikiwanie!!!

Pozwalam sobie zostac samozwańczym Mistrzem Giętkiego Języka, bo najpierw się przyjęły moje podpaski dla konia, a teraz szczelina na dwie parówki.
A te co myślały że Mistrz Giętkiego Języka to z innego powodu- Maaaarsz na Jeżyka!!!!:angry:
Albo lepiej na betonową ławkę, bo znowu zaczną się fantazje o jeżykowych kolcach.....

Ja jestem totalnym dnem- zjadłam wczoraj opakowanie czipsow bananowych. Ale tylko ten słodycz w całym sklepie nie miał mleka i jajek w składzie. Nawet chałwa miała jajka :baffled: A wiecie jak zaje...biscie mdli po całym opakowaniu czipsów?

Matko, własnie doczytałam o cieście jogurtowym, szarlotce, bananowcu i bułeczkach! ja chyba sobie tą podpaske na ustach zawiążę bo mi slina kapie.....Albo wkładki laktacyjne bo mi cała paczka została po mojej miernej laktacji......

Ale się rozkręciłyście :)

Mamy Szanownych Ulewatorów (tak Cortina, podłapałam od Ciebie)- czy u Was to nadal trwa? Bo u nas jakby trochę gorzej, a przebieranie, pranie i prasowanie zaczyna mnie powoli męczyć w takich ilościach...

reklama
Ale się rozkręciłyście :)

Mamy Szanownych Ulewatorów (tak Cortina, podłapałam od Ciebie)- czy u Was to nadal trwa? Bo u nas jakby trochę gorzej, a przebieranie, pranie i prasowanie zaczyna mnie powoli męczyć w takich ilościach...
Niestety u nas jest coraz gorzej..Czasem nawet przy odbijaniu cos sie zwymiotuje..Czesto za to chwile po odbiciu, albo ni z tego ni z owego chlust przy wstawaniu z synkiem..A tak uwazam, ostroznie synka obsluguje hehe..Ze Wam sie chce takieeee posty pisac! Ja jestem tak cos padnieta ciagle, ze kilka zdan skrobne i sil brak:p

Do góry