reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam się i ja. Już od godziny nie śpię bo moje dziecko cos marudne :-( zabrałam ją teraz do łóżka i cala szczęśliwa i gaduli :-) oj towarzyskie to nasze dziecko:-D

Gosia ja bułeczki bardzo chętnie skosztuje. Podziel się przepisem.
Co do pogody to u nas nic nie lepsza szaro, biuro i ponuro :-( A tak pięknie juz było.

Oo widzę,że klub kibica coraz większy. Jak tak dalej pójdzie to znowu będziemy w klubie orek, bo same rarytasy serwujecie :-)

reklama
Ja sie tak odchudzam, ze wczoraj zrobilam przeeepyszny placek na maslance z borowkami amerykanskimi. Niebo w gebie. I ma kruszonke...mmmm

LEOS MA 3 MIESIACE:DDDD

Poli buziak dla Leosia!!!!!

My też dzisiaj świętujemy...;-)

Martik jak śpioszek wstał już???

a dla wszystkich którym brakuje słoneczka wysyłam go, u nas nadal upalnie i słonecznie...
ale coś czuje ze zmiana pogody nadchodzi...

MADZIENKA, POLI I KTÓRA JESZCZE DZIŚ ŚWIĘTUJE MIESIĘCZNICE DZIDZI TO BUZIAKI WYSYŁAM:*
GNIDKA :szok:dzięki za objasnienie całej tej sprawy. nie wiedzialam, że coś takiego istnieje!!!! ale oczywiście dołączam do klubu mających taką ''szparkę'':-D

suńcie swoje zgrabne dooopeczki, bo i ja idę na ławkę:-D mnie jeszcze boli czasem brzuch, wiec daje sobie czas. zaczełam od diety. dobre i to, ale każda dieta musi miec odstępstwa, więc też proszę o porcję karkówki. najlepiej z ziemniaczkami z ogniska. mniam, mniam:tak:

Madzienka u nas już szaro buro i ponuro:(((
mój maluszek jeszcze po cycusianiu porannym dosypia:-D jak ja do lubię z rana kiedy nie wrzeszczy na cycusia i ładnie je:tak: zaraz jedziemy na powitanie babci bo przyjeżdza na weekend:)
tak więc lecę sie ogarnąć a jak wrócę też cos wkupnego na ławeczkę przywlekę żeby nie było;-)

Buziaki dla Leosia i Lenki z okazji 3 miesiaca:* i dla reszty dzieciaczkow z 11.02 tez bo chyba bylo ich wiecej(o ile dobrze pamietam to chyba najbardziej obfity dzien byl:D)
Madzienka wstal moj spioszek maly:) wciagnal butle, pobawil sie raczkami, pogadal do zwierzatek na karuzeli, pousmiechal sie do rodzicow i... zasnal:happy2:
Gosia ja na buleczki jak najbardziej sie pisze i na ciasto Poli tez:)))
Ale sie nam tloczno na laweczce robi hihi :-D

eee a co w tych pomidorach jest? :baffled: bo ja wcinałam od początku codziennie i jem nadal... wysypki poschodziły więc to był raczej trądzik :D

jak jeszcze któraś zacznie o jedzeniu to powystrzelam z dubeltówki:wściekła/y::-)

tak mi się chce i te karkówki i te inne kebaby i pizze...ale jak potem mam mieć koncert wcale nie jesienny na dwa świerszcze, to jednak się wstrzymuję...chociaż nieśmniało wprowadzam różne nowości;-)

ehhhh, jakiś mnie dołek łapie:-(

reklama
Martik z tym pysznie wyglądającym hot dogiem to i dla Ciebie się miejsce na ławeczce znajdzie :-) tylko, że ja bym wolała francuskiego, tego "wsadzanego" takiego (bez głupich skojarzeń!:-p) mogę, mogę?

Gosia
cwanego masz syna, nie powiem! Poza tym ja też chcę świeże buły! Już może na śniadanie nie będą, ale chętnie je wciągnę ku zapchaniu mojej szczeliny :-D

Dreamuś wracaj do zdrowia! a z tą matą to fajny pomysł dałaś! Przy okazji można sobie szkitki wyciągnąć, czy troche pospać jak się znudzimy kibicowaniem :-p Poza tym jak wy wszystkie macie zamiar ćwiczyć te skalpely, kilery i mel bi to by nam szanowne 4 litery na drewnianych (czy też betonowych) ławkach mogły zdrętwieć :tak: Także oprócz ławeczek dostawiamy maty! Nie, nie maty! Materace :)
Takie o:
celebrities materac lateksowy TENCEL.jpg

Jeszcze tak sobie myślę, że jakbym jednak chciała poleżeć, ale też widzieć ćwiczące (w sensie dopingować oczywiście;-)) to mam taką alternatywę:

94b315349c544f5566473ee92c6236eb.jpg

Jak widać piweczko już jest, orzeszki do pochrupania też więc możecie zaczynać lasencje :blink:

Poli, Madzienka i inne mamy, które urodziły 11 lutego - sto lat dla dzieciaczków!

Smoniczka ja myslę, że przy tej ilości jedzenia wrócimy do klubu, ale wielorybów. One podobno śpią tylko jedną półkulą mózgową, a potem dopiero drugą. Czyli w sumie zawsze jedna jest w czuwaniu, jak u nas - matek polek :-D
Chciałam to wam zobrazować i wpisałam w google śpiący wieloryb... Looknijcie co mi wyskoczyło jak pierwsze
broszki z filcu alice blog01.jpg
Jak takie z nas matki polki, jak z niego wieloryb t strach się bać kobiety! :-)

a żeby mi smutno nie było, że wy macie różne pyszności to ja sobie właśnie pichcę w kuchni bananowca :) a co mi tam. Może nie zjem całego, ale i tak się naćkam jak m...atka karmiąca :)

P.s. Poli u nas uczulenia na pomidory nie było więc nie pomogę :-(

Załączniki

• celebrities materac lateksowy TENCEL.jpg
    celebrities materac lateksowy TENCEL.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 20
  • 94b315349c544f5566473ee92c6236eb.jpg
    94b315349c544f5566473ee92c6236eb.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 19
  • broszki z filcu alice blog01.jpg
    broszki z filcu alice blog01.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 23
Do góry