reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

noooo dobra ! dostawie nastepna lawke bo sie wiecej kibicujacych robi niz cwiczacych
lawka-ogrodowa-hampton.jpg

Martuszka a ty na jezyka na 3h idziesz za ta karkowkeeeeeeeee !
siet slinie sie odkad o niej przeczytalam ! zapchalam sie jakis czarnym chlebem i dalej glodna jestem :eek:
juz pomine fakt jak mi sie chce slodyczyyyyyyyyyyyyyyyyyy !:sorry:

reklama
Cortina nawet nie wspominaj o słodyczach. Ja mam ostatni na ich punkcie obsesję. Jak tak dalej pójdzie to ja będę musiała siedzieć na ławce betonowej :eek::cool: bo drewniana mi się zarwie pod dupskiem.

też nie zakładam czapki bo podobnie jak u was jest płacz... w gondoli nie wieje ale zabieram ze sobą jakbym go wyciągała;-) dzisiaj wyszliśmy na chwilę na podwórko na rączkach tylko to po chwili musiałam mu zdjąć czapkę i tak bo sie bardziej ugrzał w niej, a już chyba cieńszych nie szyją:no: i masz tu babo rozkminę... z tym ubieraniem to też nie wiadomo co, zakładam samo body i skarpetki ale jest zgrzany to zdejmuję i czasem flanelką przykrywam a wczoraj widziałam dziewczynkę też taką małą w bodziaku z dł rękawem w rajstopkach sukience i kapelusiku, o zgrozo:shocked2::sorry::eek:

Smoniczka mowisz i masz :-D przysiadziemy na niej razem :-p
z10285538x.jpg

hahaha
ja tez mam obsesje slodyczowa :sorry::sorry: szczegolnie mi sie milki łejów chce ale dzis bylam tak zdesperowana ze zjadlam jakas stara bombonierke znaleziona w szafce :eek: staczam sie !
a wczoraj zjadlam 3/4 czekolady Cortince :zawstydzona/y:
ale mowie wam jej zajepysznaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
aaaaaaaa
DSCN0876.JPG

Cortina. Zamorduje za tą, czekoladę!!!! Dalej na karnego jeżyka i suń się z ławki, bo starsza pani musi się przysiąść! ;) Odkąd wymacałam u siebie szczelinę na parówkę
to się przestraszyłam tych ćwiczeń i całkiem mi się już odechciało wygibasów.

Mąż na meczu, dzieciuny śpią, a ja z braku prywatnego masażysty będę teraz o czekoladzie fantazjować...

Hola Hola!
Chwile mnie nie było, a w tu już całe tłumy na tych ławkach zasiadają!
Jakis casting trzeba zrobić czy coś Cortino!
która ma chude dupsko to wypad na jeża! Tylko konkretne gabaryty zasiadają na ławkach :-)

Z jednym wyjątkiem. Chuda dupcia Martuszka! Jak już odsiedzisz te karne 3h na tym jeżu na kaman na moją i cortiny ławkę z tą karkóweczką z grylllla :-D Chętnie się z nią pokoleżankujemy :-)

Prezeska zjadłaś tylko pół tej czekolady? Wstyd!
Ja ostatnio zjad.... wpieprzyłam całą taką wielką z karmelem i orzechami :zawstydzona/y::zawstydzona/y: No prawie całą. Dwie linijki zostawiłam małżowi na otarcie łez:-D
ale potem mnie pokarało, bo nie mogłam do kibla iść, więc nie polecam :-p w sensie mogłam iść, ale wyglądałam mniej więcej tak:szok:

dziewczyny z tą czapką u mojego cycojada mam tak samo jak wy (od razu mi się piosenka na myśl nasuwa.. lalala... miasto moje a w nim :laugh2:)
Jak tylko próbuje mu ubrac to już jest cyrk, w końcu jak się uda to 2 minut na spacerze i ryk jakbym go ze skóry obdzierała. Więc ściągam czapkę i przykrywam uszko pieluszką, te które ma na powietrzu.

Co do bilzny po cc ja w sumie niczym nie smaruję. Po wizycie u gin przez chwilę naciągałam ją troszkę na oliwce tak jak mi zaleciła, ale teraz jak już uda mi się wykąpać bez przerw(czyt.płaczu Kubusia) to szybko się wycieram i wbijam w pizamkę. W nosie mam całe to smarowanie :cool:

Martuszka przez Ciebie będę musiała kupić znowu podpaski dla konia, bo się o mało nie posikałam przy tym rozmiarze głowy :-D

Poli dwie sprawy. pierwsza to taka, że byłam dzisiaj w aptece zapytac o coś na komary i jest, ale po 12 miesiącu :confused2: więc klops... no, a druga to taka, że nic się nie martw my - kibicki - Ci Leosia wesołka popilnujemy i sobie całego skalpelka czy jeszcze jakies inne trudne nazwy machniesz do końca, nie tylko pół ;-) No i my Cię jeszcze zagrzewać będziemy więc na pewno Ci dobrze pójdzie!

Zresztą wszystkie ćwiczące będziemy zagrzewać :)
Tutaj już przygotowałam wspaniałe pompony do dopingowania
pompony-20cm-sport-tb-2szt-kolor-czarno-rozowy_0_b.jpg

no, a żeby kibicki też były zagrzane mam dla nas GORĄCĄ CZEKOLADĘ:-)

waniliowa-goraca-czekolada1.jpg
Także do boju dziewczyny, żwawo!

Załączniki

• pompony-20cm-sport-tb-2szt-kolor-czarno-rozowy_0_b.jpg
    pompony-20cm-sport-tb-2szt-kolor-czarno-rozowy_0_b.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 19
  • waniliowa-goraca-czekolada1.jpg
    waniliowa-goraca-czekolada1.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Cortina. Zamorduje za tą, czekoladę!!!! Dalej na karnego jeżyka i suń się z ławki, bo starsza pani musi się przysiąść! ;) Odkąd wymacałam u siebie szczelinę na parówkę
to się przestraszyłam tych ćwiczeń i całkiem mi się już odechciało wygibasów.

Mąż na meczu, dzieciuny śpią, a ja z braku prywatnego masażysty będę teraz o czekoladzie fantazjować...
ja nie wiem czy ta szczeline mam czy nie mam, ale tak w razie W zjadlam pol buleczki z szyneczka to ewentualnie zatka ta szczeline :laugh2:

agisan ide na jeza :-( ale czekolada jest naprawde pyszniastaaaaaaaaaaaa !

Eve, niemal się posikałam z tego, co Ty kobieto wypisujesz:-pJa w nagrodę za dzisiejszy cały skalpelek ( nr 7 już:p) zażyczę sobie loda Ice Dream z Mc Donaldsa a co:sorry::-p

reklama
Cortina. Baaa!!! To, że pyszna to na pierwszy rzut oka widać!!! Toteż wina Twoja tym większa!!! Ale skruchę okazałaś, co nieco mnie udobruchało. Niemniej jednak ślinić się będę aż do odwołania...

Do góry