reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny, nie mogę dospać przez te nerwy :) co do snów to chyba normalne w mojej sytuacji ale wtedy pocieszam się, że sny spełniają się na odwrót i robi mi się lepiej.
Zmykam wypić jakąś herbatkę bo zaczyna mdlić a jedzenia i tak nie przełknę. Dobrze że wizyta o 9 bo do popołudnia bym zwariowała.

reklama
dzień dobry!
słońce za oknem i pojedyncze chmurki, może się utrzyma ta ładna pogoda:tak: od wczoraj odczuwam bóle podbrzusza:baffled: chyba muszę odpuścić z noszeniem Zosi, bo swoje waży, ale z niej taka przylepka, że ciężko nie ulec jej czułościom;-)

miłego dnia:-)

marta-l pewnie siedzisz już przed gabinetem:tak: czekamy na wieści!

u mnie jest fasolka ;-)
Dziewczyny stosujecie jakieś kremy na rozstępy? Kupiłam krem dla kobiet w ciąży ale trochę mam obawy przed używaniem bo na opakowaniu pisze że można używać dopiero od 4 msc

Hej dziewuszki

U mnie ok, mdłości nie ma za to jem za 5:( przecież ja będę jak szafa trzydrzwiowa:( eh Wczoraj zrobiłam krokiety bo za mną łaziły a na deserek upiekłam jagodzianki, wykończą mnie te zachcianki:)

marta-l daj znać jak wizyta poszła.
Eve trzymaj się dzielnie, będzie dobrze.
sylwia_m18 co do specyfików na rozstępy to ja używam zwykłej oliwki. Znajoma używała jej w czasie swoich dwóch ciąż i brzunio miała śliczny. Ale ponoć jak ktoś ma predyspozycje to żaden specyfik nie pomoże.

no i po słońcu:-(
Cortina fajna stronka:-) na chwilę obecną mam limoneczkę bądź limonka:-D
sylwia a jaki masz krem? można uzywać dopiero od 4 miesięca, czy jest napisane w kontekście że powinno się zacząć od 4 mc bo wtedy zaczyna brzuszek rosnąć i skóra się rozciąga? wydaje mi się że kremy dla kobiet w ciąży są bezpieczne od samego początku, ale może się mylę:baffled:

ja mam teraz krem na rozstępy z AA i jest napisane - "zapobiegawczo od 4 miesiąca i 1 po porodzie" ale nie ma napisane że wcześniej nie wolno, poza tym mam te "pamiątki" po poprzednich ciążach (nie uratowałam skóry pomimo smarowania od samego początku)

firmy bielenda, pisze: "polecany zwłaszcza od 4 miesiąca ciąży" może nie potrzebnie się przejmuje

smoniczka
też mam obawy że jak będę tyle jadła to długo figurą się nie naciesze :-( Nie pocieszyłaś mnie z tymi predyspozycjami bo niestety już kilka mam, za szybko rosłam i efekty w postaci rozstępów niestety widać.

Hej dziewczyny, widzę że macie niezłe jazdy z figurami :) ja zeszczuplałam tylko powoli zaczyna się brzuszek zaokrąglać. Zawsze miałam tendencję do wystającego brzuszka ale teraz on się zmienia :) reszta ciała poza biustem troszkę na minusie, co też mnie cieszy.
My już po wizycie, relacja i zdjęcia w odpowiednich wątkach za chwilę.

Jak dla mnie to najważniejsze, żeby natłuszczać skórę więc oliwka jest w tym wypadku rewelacyjna. Ja też mam predyspozycję, a na dodatek zaliczam się do osób, które nienawidzą nic w siebie wcierać:baffled:

reklama
Do góry