reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

LucyLu nie wiem co napisać, nie rozumiem dlaczego ... mimo że jesteś dla mnie obca to tak boli ... bardzo mi przykro, lecz tak jak napisałaś masz synka i męża ... trzymaj się

reklama
LucyLu brak słów... bardzo mi przykro, wiem co czujesz chociaż wiadomo każdą z nas boli inaczej. Przytulam Ciebie mocno i zapalam
[*] dla Twojego Aniołka. Niech czuwa nam Wami z nieba...

LucyLu żadne nasze słowa nie dadzą ci ukojenia, ale masz męża i synka i dzięki nim uda ci się przetrwać ten ciężki czas. Bardzo mi przykro, że spotkało cię takie nieszczęście.

dzis zyje na soku z ogorkow kiszonych, ukisilam jzu chyba to moje dziecko w brzuchu :-p

a gdzie Bella ? nic nie meldowala wczoraj po lekarzu :-(

kielbasy z grilla mi sie chce, maz dziala w tej inetencji :rofl2:

cortina moje też chyba ukisiło się. Teraz wypijam wodę z ogórków, a jak byłam w ciąży z Jurandem to marzyłam o piwie - nikt nie podpowiedział i sama nie wpadłam, że jest bezalkoholowe :)

reklama
jak pisza ze od czasu do czasu wina mozna to mysle ze szklanka piwka bezalkoholowego nie zaszkodzi ;-) nerki przeczysci :rofl2:

Do góry