reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Czy was też męczą koszmary i dziwne sny? Często budzicie się w nocy? Odkąd jestem w ciąży nie przespałam ani jednej nocy bez problemów :-(
Na szczęście niemam nudności ale co chwile jestem głodna a rano się czuje jak po mega kacu

reklama
Ja jak codziennie czułam się normalnie, to dziś cały dzień boli mnie głowa. Ja nie pamiętam kiedy mnie głowa bolała, jak bolała raz na rok to było max.:szok:

bella ja też jutro do doktorka na usg :) proszę o kciuki

sylwia mi ostatnio też zdarzają się dziwne sny i koszmary. Najczęstszy jest że znowu zaczęłam krwawić :( Budzę się i biegnę do łazienki...

Czytałam, że podczas ciąży miewa się sny związane z ciążą i są one bardzo wyraziste. Wiele kobiet ma sny na porodówce itp. Ja osobiście jeszcze nie miałam takich snów.
marta-l i bella trzymam kciuki za jutrzejsze usg.:-)

dobry wieczór!
miałam dzisiaj doła pt" brak kasy" wyłam jak bóbr, ale zdarzył się cud i wpłynęła jakaś premia:tak: znowu na jakiś czas starczy:sorry: byle do 1-ego...
moje sny nie różnią się od tych nieciążowych ale podejrzewam że czym będzie bliżej rozwiązania to zacznę się denerwować i po nocach przeżywać...
eve trzymaj sie dzielnie, niech ten krwiak szybko znika!!! &&&&&
marta, bella kciukasy zaciśnięte:-)

ja też się budzę co noc , z reguły mam przepełniony pęcherz, sny też mam jakieś dziwne. Julcie rodziłam z mężem i powiem wam że nie wyobrażam sobie inaczej:tak: miał obawy czy wytrwa do końca a położna nie mogła się opędzić a to zaglądał zdjęcia chciał robić rwał się żeby ciąć pępowinę i wyrwać małą z rąk położnej:laugh2: aż płaczę jak wspominam:-p a z jaką dumą smółkę przebierał a potem uciekał od kupek:-D teraz żartuję że zemną nie pójdzie bo pucharu za odwagę nie dostał:-D to my powinnyśmy za odwagę i znoszenie bólu dostawać:-) a jeśli chodzi o ból nic już nie pamiętam nie mogę się doczekać porodu :-D

Cześć dziewczyny, tak sobie Was czytam codziennie po trochu i żałuje, że nie mogę więcej i częściej. Ostatnio narobiłyście mi ochoty na barszczyk:-) dzisiaj na mus jabłkowy:-Dale skąd ja go o tej godzinie wezmę???:crazy:

Cortina, to ja mam w brzuchu śliwkę :happy:

w przyszłym tygodniu mam umówiona wizytę, ciekawe czego się dowiem..już nie mogę się doczekać:rofl2:

reklama
Eve, jestem myślami z Tobą kochana!! Dziewczyny, powodzenia na usg karkowym, wynik jest przecież oczywisty;)
A na temat snów mogę książkę napisać:D Co noc mam barzdo wyraźne i bardzo dziwne sny, niemal co drugi dotyczy ciąży lub porodu hehe

Do góry