Moje dziecko wrocilo do formy i nareszcie mam wolne rece bo juz mi na nich nie przesiaduje. Zdecydowanie to byla wina zageszczacza, bo od dwoch dni nie dodaje i dziecko jak nowe
)) Niestety momentalnie powrocilo ulewanie i to jakby nawet mocniejsze:-(, na szczescie w nocy nie ulewa az tak bardzo. Moze to dzieki temu ze materac wyzej podnioslam. Juz pisalam kiedys wczesniej, ze wyczytalam gdzies, ze kiedy dziecko sie ulewa powinno sie materac tam gdzie ma glowke podnies wyzej, przez wlozenie pod materac zwinietego w rulon recznika. Nam to pomaga- Szymon ma suche ubranka po nocy wokol szyjki- znaczy ze nie ulewa w nocy.
Martuszka- mialam napisac to samo co Paol1nka, tylko byla szybsza:-), moze go uczula cos w domu, blisko niego, albo proszek do prania
Domik- biedna ta twoja corcia, tak samo jak Felus... jak czytam, jak sie mecza biedactwa to az mi sie plakac chce, Szymon sie meczyl 3 dni i ja odchodzilam od zmyslow, wiec mam nadzieje, ze szybko odkryjecie powod tych problemow.
Czytalam tez o problemach z piciem- u nas nie ma zadnych... ja musze wrecz wyrywac mlodemu butelke z herbatka lub woda, bardzo lubi pic- zwlaszcza koperkowa herbatke.
Bella co do karmienia mm- Szymon teraz je co 4 czasami co 4,5 godziny- ale on sie upomina o jedzenie takim rykiem, ze nie musze zgadywac czy jest glodny. Chociaz wczoraj upominal sie o jedzenie 2 razy co 3 godziny, wiec wychodzi ze je wciaz srednio 6 razy na dobe.
Smoniczka my mamy taka mate
Mothercare Much Loved Playmat ale kluska nie jest nia zainteresowana ani troche, za to lubi bardzo jak wiekszosc karuzele, i ostatnio dlugie dyskusje toczy z motylem
Lamaze Freddie the Firefly – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores ktorego uwielbia:-)
Kwasia- duzo zdrowka zycze
A z tego wszystkiego zapomnialam sie pochwalic ze Szymon juz tez po szczepieniu, byl bardzo dzielny, mimo ze dostal zastrzyk w obie nozki- najbardziej z nas stresowal sie tata
i dostalismy juz paszport dla naszego malego "irolka" wiec kupuje bilety do Polski- jak sie ciesze- yuuupi
Spokojnej nocy. Dobranoc
Edit:
Madzienka- Szymon pije koperkowa z bobovity wlasnie, i nie bylo zadnych problemow jak do tej pory. A pije ja juz ponad miesiac