paol1nka
Fanka BB :)
Ha! Jeszcze zdążyłam: Wesołych! Niech te święta dadzą Wam odpoczynek i siły na cały rok!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to dopiero jestem wredna z tym karmieniem...ja to sie boje cokolwiek zjeśc... nie wiem co na to wielkanocne śnadanie zjem a ciasta jecie?? mnie ktoś madry powiedział, że nie wolno bo tam proszek/soda jest... teraz w kropce jestem....pomocy!!!
małej jakieś syfy na buźce wychodzą!!! to jeszcze te moje hormony czy co??
moje dziecko nie śpi i ciągle chce cyckac!!! a potem ulewa mega od przejedzenia, albo żeby bylo ciekawiej to wisi ciągle na mnie, cycnie dwa razy i śpi a jak ja odkladam to ryk bo głodna!!!
ja jakoś nie czuję tej radości z karmienia... irytuje mnie to ciągłe wiszenie i nienajadanie się... wredna matka ze mnie