reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Heja:-)

Co za szalona pogoda..nie nadążam :dry:;-) Ja właśnie zabieram się za porządki, póki mogę;-) Wczoraj młody padł o 19 i obudził się 1.45:-D więc skorzystałam z okazji i trochę porobiłam sobie koło siebie:-p;-) i w domu. My na Pampki 2 przeszliśmy tydzień temu, odkąd nasz kochany syn zaczął regularnie przesikiwać wszystkie ubranka i rożki:-p:baffled: W przysłym tygodniu planujemy kupić Dadki2:-) Ale z tymi chusteczkami do dupci to też jest masakra:dry: Te z Dady są takie mokre i wyciąga się ich 1000naraz :angry: Najlepsze jak dla mnie z Rossmana lub Lidl'a :tak:
3majcie się kobitki! Wszystkiego dobrego dla Was!

reklama
Dzien dobry:-)
My wlasnie wrocilismy z kosciolka, Szymon byl poswiecic jajeczka:-D. Zimno na dworze jak cholerka, dobrze ze w Irlandii koscioly sa porzadnie ogrzewane i bylo cieplutko, wiec moja kluseczka zasnela po 2 minutach.
Gosia- nie pisz co pieczesz, bo ja nie mam do Ciebie az tak daleko i zrobie niezapowiedziana wizyte swiateczna hihi:rofl2:
Co do pieluch to my dopiero 4 dni temu przeszlismy na 2 pampersy, jeszcze czasami zakladam mlodemu 1, np. kiedy daje mu do picia koperek i wiem ze za godzine trzeba go bedzie przebrac.

ZYCZE WAM ZDROWYCH I RADOSNYCH SWIAT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA. WIELU CUDOWNYCH CHWIL SPEDZONYCH W GRONIE NAJBLIZSZYCH. WESOLEGO ALLELUJA:happy2::happy2::happy2:
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 27
Witam Was przedświątecznie:) U nas pichcenie na finiszu- mąż kroi jeszcze cebulę do gyrosa. U mnie skaza jest na bank, po kawałku 3bita (Patik- jadłam póżnym wieczorem..) Leo ma znów czerwone policzki..Ja absolutnie też nie chcę kończyć z karmieniem piersią:no:
Wczoraj do Leosia przyjechała chrzestna i kupiła mu skoczek Fishera hehe- coś idealnie dla naszego dziecka z adhd:-D:-p No ale musi z szaleństwem w tym skoczku poczekać jeszcze 4 miesiące:sorry2:

A my juz wlasciwie po swietach :-) W Szwecji zaczynaja juz swietowanie w Wielki Piatek, wiec wczoraj bylismy na wielkim swietowaniu z rodzina meza. Oczywiscie Alexander byl w centrum uwagi, ale zachowywal sie grzecznie na szczescie. Bylo mi troche przykro bo usmiechal sie do wszystkich wokolo, ja ktora myslalam ze usmiechy rezerwuje dla mamusi:sorry2:

Teraz dwa dni swiateczne spedzimy w domu, jutro przyjda do nas tescie i troche znajomych na podwieczorek :tak:

Zycze rowniez Wam wszystkiego najlepszego na swieta, duzo zdrowka i zeby wiosna nareszcie do nas zawitala!

DZIEWCZYNKI KOCHANE ŻYCZĘ WAM ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIĄT W RODZINNYM GRONIE, SAMYCH RADOSNYCH CHWIL U BOKU MĘŻÓW IDZIECIACZKÓW I SMACZNEG JAJA:-D

ja to sie boje cokolwiek zjeśc... nie wiem co na to wielkanocne śnadanie zjem:( a ciasta jecie?? mnie ktoś madry powiedział, że nie wolno bo tam proszek/soda jest... teraz w kropce jestem....pomocy!!!

małej jakieś syfy na buźce wychodzą!!! to jeszcze te moje hormony czy co??

PATIK małą owijam w rożek i uszko pieuszka zakrywam bo inaczej spac nie będzie:-D

moje dziecko nie śpi i ciągle chce cyckac!!! a potem ulewa mega od przejedzenia, albo żeby bylo ciekawiej to wisi ciągle na mnie, cycnie dwa razy i śpi a jak ja odkladam to ryk bo głodna!!!:wściekła/y:

ja jakoś nie czuję tej radości z karmienia...:( irytuje mnie to ciągłe wiszenie i nienajadanie się... wredna matka ze mnie:(

domikcw mnie położna powiedziała, że takie wiszenie na cycu nic nie daje. Może mała potrzebuje nie tyle jedzenia, ile Twojej bliskości, zapachu, bo wtedy czuje się bezpieczna? Spróbuj położyć ją na brzuszku, na Twój bawełniany podkoszulek, taki żeby pachniał Tobą i może to ją uspokoi?

NUTKA to, że nie daje nic takie wiszenie to wiem...tylko co mam zrobic jak ona tak drze japkę?? takie przytulaski jak Ty mówisz to nie działaja... uspakaja ją tylko cyc...

ale mam modela i talenta w domu:-D

NUTKA to, że nie daje nic takie wiszenie to wiem...tylko co mam zrobic jak ona tak drze japkę?? takie przytulaski jak Ty mówisz to nie działaja... uspakaja ją tylko cyc...

ale mam modela i talenta w domu:-D

Nooo takie to spryciulki są, mój też niestety drze jape często bez powodu, więc widać Twoje dziecię też charakterne jak moje:-D

reklama
Do góry