reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Cortina, Polozna mam generalnie srednia..a spacery zadkie poki co przez te 3 pietro..wozek ma najlzejszy na rynku a i tak ledwo znosze gondole..Plecy mi siadaja juz :(. Czemu jak Leo w nocy ladnie spi to w dzien jest koszmarnie i odwrotnie?:( mąz znow pozno wroci buu..

a nie moze ktos ci pomoc z tym wozkiem ? tesciowa taka chetna pomagac byla niech wpadnie z kolezanka swoja ;-) wozek zniesc :-D

a mamusia twoja nie moze ci pomoc ? wpasc pozabawiac Leonka a ty bys sniadania zjadla, w wannie sie zrelaksowala ?

Gnidka dzieki za info :-) tez w sumie my krowki mleczne mozemy pic herbate z kopru, majeranku to dzieci z mlekiem wyssaja cos tam napewno :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a nie moze ktos ci pomoc z tym wozkiem ? tesciowa taka chetna pomagac byla niech wpadnie z kolezanka swoja ;-) wozek zniesc :-D

a mamusia twoja nie moze ci pomoc ? wpasc pozabawiac Leonka a ty bys sniadania zjadla, w wannie sie zrelaksowala ?

Gnidka dzieki za info :-) tez w sumie my krowki mleczne mozemy pic herbate z kopru, majeranku to dzieci z mlekiem wyssaja cos tam napewno :-)

Piłam koper i rumianek, ale dziecko dalej sie darlo. teraz mam spokój :-D

Hmm może też spróbuję tej herbatki dla małej. Ostatnio jak nie śpi to jakaś marudna jest. Jak nie jest na rękach to płacze, a jak jest na rękach to też co chwila kwasi minę jak do płaczu.

słyszycie to??? CISZA!!!!!! dzieciaki śpią :-D Mikołaj jakiś niewyraźny jest i miał trochę temp więc maruda mu się załączyła. teraz zasnął więc coś z nim nie tak bo on w dzień raczej nie idzie już spać :baffled:

Ja pije regularnie taka herbatke a jak widac cale g to daje..Cortina..moja mama ma swoje sprawy a tesciowa..juz wole sama targac wozek..

Nie czaje co jest małemu..chyba brzuszek bo nie kolka..odkladam go to az sie zanosi..nosidelko potrzebne na juz !

Ps. Zasnął po 8godz gdy sama sie z nim polozylam..juz wiem co go boli-na bank obojczyk:( Mąż jednak wrocil mi na ratunek:)

Ostatnia edycja:
my też mamy granulowaną herbatkę z Hippa...Robercikowi smakuje i o bardzo, mężowi też :-D:-D a ja poluje na jakąś herbatkę wspomagającą laktację, polecacie jakąś? No i żeby w smaku była dobra :-)

Poli biedna Ty, a po czym wnioskujesz ze obojczyk?

Qrczaki u nas nadal kupki zielone a mala placzliwa i bez aptetytu:((

Dzwonie do ciotki pewnie zaraz bo sie martwie, obstawiam jednak alergie bo krostki zeszly ale skora na policzkach nadal jest jakby polakierowana i szorstka.
Moja mama oczywiscie mnie dobila sugerujac ze moze bakteris jakas:/
I teraz nie wiem juz co robic:/

A ulewanie całkiem ustało u Twojej córeczki czy po prostu mnie ulewa?

Jula starsza ulewała bardzo i po podaniu nutritonu zdarzało sie ulanie ale minimalnie...

Lenka-młodsza też ciutke zaczęla ulewac i teraz ustało to ulewanie....a dodaje jej ciut mniej nutritonu niz zalecaja

dziewczyny potrzebuje porady. Chcę kupić sobie laktator elektryczny bo przy ręcznym mi ręce odpadają ale nie mam pojęcia jaki jest dobry, nie chcę wydać kupy kasy żeby później okazał się bublem. Macie jakieś sprawdzone? Z góry dziękuje za pomoc :-)

ja też polecam medela...

reklama
czytam ile ściągacie mleka i jestem w szoku!:szok:
czy ze mną jest coś nie tak?
ja po karmieniu ściągam jakieś 130-150 ml w niecałe 10 minut! :szok:

Do góry