reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Hej, troche was podczytuje ale nie lubie pisac z telefonu a i zasięg tu kiepski. U nas porod szybki ale wczoraj bylo ze mna tak kiepsko, mdlalam ,slablam od bolu macicy ze lekarz robił mi badalia otworów i sprawdzał czy krwiakow nie ma, masakra. No i kropkiwki dostałam. Dzisiaj juz jest troche lepiej i ponoc taki bol u wielorodek to norma.. chciałam wrzucic zdjecie franka ale cos nie moge z telefonu:( jutro chyba wychodzimy do domu. Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne rozpakowania

Wtrącę słówko o karmieniu mieszanym..
Moja mała jest na innym mleku ale w nocy zjada mi 2 x 90 ml .. :confused: no moze czasem zostawi to zamykamy sie w nocy w 160-180 ml.. mam żarłoka ? :sorry:
edit: 2 razy w sensie dwa karmienia :) odstęp miedzy nimi 3 h..

czesc !

rece mi po spacerze umarly ! sniegu do kolan i nikt prawie nie odnieza chodnikow wrrrr:wściekła/y:masakra normalnie, chce wiosny !!!!!!

widze ze nikt dzis rodzic nie chce, tzn zle ! wy chcecie a dzieci nie chca sie rodzic, co mam im obiecac ? kto dzis sie urodzi dostanie czekolade :-D

ale wasze dzieci szybko glodnieja po mm :szok:
Cortin od cyca do cyca robi przerwe 2-3h w nocy byl tak mily i po 4h sie upomnial o mleczko ;-)
czasami jak mu sie np godzine po karmieniu uleje buzia/nosem to szuka cycka, tylko nie wiem czy z glodu czy do przytulenia bardziej ;-) a jak dostaje to pociagnie chwile i idzie spac dalej ;-)

slodkiego mi sie chceeeeeeeeeeeeeeeee ! sloik nutelli bym wciagnela :confused:

kasiadz dużo sił życzę, trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście:tak: a ten ból macicy to chyba od obkurczania - mnie strasznie męczył przez pierwsze dni - musiałam oddychać jak w czasie porodu żeby jakoś nad tym zapanować:baffled:

Cortina moja chcica na czekoladę rośnie z każdym dniem, wprost proporcjonalnie do poziomu mojej frustracji:tak:

kasia bolu wpsolczuje, wracaj szybko do domku ! :-)

Patik ooo jak dobrze wiedziec ze nie jestem sama z moim "problemem" :-p:rofl2: poki co zadowole sie herbatnikami z biedrobki, kupuje te ale w paczuszkach, w taki wielopak sklejone, przepyszne sa ! i herbatniki maslane tez dobre :tak:

Witajcie...ja pojawiam się i znikam...ale mam nadzieje że mnie jeszcze przyjmiecie...my już rozpakowane...Lenka przyszłą na świat 10 dni temu i serdecznie wita wszystkie lutowe ciocie i dzieciaczki:tak::tak:

mam nadzieje że dam radę udzielać się na bieżąco, bo podczytuje Was:zawstydzona/y:z reguły na telefonie karmiąc malą:tak:

Kaja.m, Patik ja nic takiego o podnoszeniu moszny i siusiaka u chłopców nie słyszałam ani nic przy Dawidzie nie stosowałam :baffled: tzn na bilansie 2 latka dostaliśmy skierowanie do chirurga i obciągałam mu skórkę przy kąpieli, ale jak był noworodkiem to pani dr mówiła, żeby absolutnie nic mu nie ruszać do roku czasu.

reklama
ja się melduje po dwugodzinnej drzemce...fajnie się spało, ciekawe co w nocy będę robić :-) do tego nie mogę nic jeść bo jutro do szpitala muszę być na czczo i od 18.00 zakaz jedzenia a od północy zakaz picia, dobrze, że syty obiad był i póki co głodna nie jestem :happy2:

za to gardło mnie dobija...boli i nie ma chyba zamiaru przestać....ehhh może do jutra przejdzie.

Do góry