reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej! wpadam na szybko i to z telefonu bo teraz mnie rozkłada:( laptop jest opanowany przez Hanke i Zosie. Dziewczynki za to dzisiaj pelne zycia i bez temperatury:)

Cortina od 8 doby przy karmieniu piersia podaje sie Wit. K i D , ja podaje od 9 bo sie dzien zagapilam.

usg bioderek Jasko mial w szpitalu, do kontroli mam wyznaczony termin 16 kwietnia wiec bedzie mial 2,5 miesiaca

reklama
Dzięki za odpowiedz kobiety :-D

Nacik jak go targam po karmieniu w pionie nawet godzinę to mu się nie odbija:dry: klina uzywamy, dodatkowo kładę go na boku bo się boje :szok:
Cortin je szybko bo w 10-15 min jest pełny, albo szybko leci - chociaż wydaje mi się ze nie bo cycki mam miękkie a nie nabrzmiałe od mleka:dry: albo Cortin lapczywa bestia :confused:

PANI PREZEZ a jakaś specjalna nagroda dla pani moderator za to, że była dzielna co??? :nerd::cool::cool2::-D

yyy moze order uśmiechu chcesz za urodzenie krola Juliana :-D ?
Jesooo Julek byłeś chyba najdłużej bezimiennym dzieckiem na wątku :-D chała twoim rodziciela ze ci wreszcie imię dali :-p

Cortina to może po prostu go stopuj? Przystawiaj go 3 razy, przerywaj karmienie. Bo to trochę tak jak człowiek przyssie się do butli z napojem. jesteś w stanie wypić ale potem jak Ci się nie odbije to wyleci samo ;-) przynajmniej ja tak mam :-p

DREAMUŚ a nie wiesz co takie kłucia mogą oznaczac?? to dziecko naciska, czy coś z szyjka?

ooo ja to się tego ulewania tak boję!!! jak ja będę spac to nie wiem. na zawał zejde, że małej się uleje w nocy... zła matka klina nie zakupiła:baffled:

EVE brawo za wytrwałosc i wygraną batalię z cycami:)
CORTINA a Tobie, życzę żeby Oluś nie doprowadził Cię do zawału. może mu niedługo przejdzie.
PATIK zdrówka! tego Ci biedaku brakowało.
SMONICZKA to Ci teściowa. tak bez pytania i zapowiedzi to nawet świety by się wkurzył.
GOSIA a jak Miki na braciszka zareagował??

smoniczka pożarłabym ze złości :wściekła/y: więc ci się nie dziwię :D
domikcw Miki póki co ok. pierwszy dzień wydawal mi się trochę zagubiony, ale jest ok. teraz się cieszy, podchodzi pogłaskać po główce, powozić w wózku itp. i ucieka do swoich zabawek :-D no w każdym razie zazdrości nie ma, ale my go cały czas do małego dopuszczamy i każdą wolną chwilę jemu też poświęcamy, żeby właśnie nie miał być o co zazdrosny :tak:

GOSIA no to bardzo ladnie, że Miki tak podchodzi do braciszka. Między nimi fajna różnica wieku, wiec ani się obejżysz, a chłopaki będą razem lobuzowac:)

mam pytanie (wiem, wiem, że znów o sobie:zawstydzona/y:) jak mnie tak zakłuje w tą szyjke (chyba w szyjkę) to czuje, że coś mi się leje:( nie dużo tego, ale nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:??? siku nie na 1000000%

Wpadam tylko się przywitać:-)
Od 17 jesteśmy już w domku. Mała po przyjeździe do domu pocycała trochę i do tej pory śpi. ;-)
jutro może w wolnej chwili wrzucę fotkę Malwinki;-) A teraz idę odpocząć.:tak:

reklama
domikcw mi się wydaje, że to normalna wydzielina na końcówce. też tak miałam. ale jeśli by było dużo to podpytaj lekarza.
w kazdym razie po odejściu wód stwierdzam, że nie mogłabym tego jednak nie zauważyć :D

Do góry