reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

a wiecie co wczoraj odwaliłam... napomknęłam, że muszę kupić farbę do włosów (zawsze robiłam pasemka, ale obecnie nie wysiedziałabym) i moja siostra chcąc mi zrobić niespodziankę kupiła mi farbę, rozjaśniacz i zrobiłam sobie włosy wieczorem, wyszedł mi kolor żółto-pomarańczowo-rudy. Taki trochę patologiczny, często spotykany u pań popijających wino pod sklepami alkoholowymi :szok: więc dziś rano założyłam czapkę (dobrze, że zimę mamy :-p) i heja do sklepu po farbę... na szczęście jakoś wyglądam tzn w razie porodu pojechałabym do szpitala, bo wczoraj przez te włosy to chyba zdecydowałabym się rodzić w domu ;-):szok::-D a przez te farby czuję jakby mi skórę na głowie wypaliło, aż szok, że mi włosy nie wypadły :eek:

mamusie jak patrzę na zdjęcia waszych maluszków to jestem zazdrosna i zaczyna mi się chcieć już rodzić. dzieciaczki macie przesłodkie :tak:

Paol1nka a może utworzymy jakąś grupę zamkniętą, żeby małż nie miał dostępu, a Ty żebyś mogła sobie spokojnie na niego nawrzucać :-p
szkoda, że Kwasi teściowa nie czyta forum, może by coś do niej dotarło :laugh2:

Bella jak tam po imprezie? złożyłaś Izie życzenia od ciotek z BB?

i znowu nie pamiętam komu jeszcze miałam co napisać :eek:

no nic uciekam zaraz spać, bo wczoraj do 3 w nocy nie spałam, a o 8 obudził mnie już Dawid, więc jestem padnięta :-(

reklama
uhuuu uhuuuu<odgłos sowi>

no i oczywiście ledwo mnie nie ma a już wieści o kolejnym dziecięciu na świecie! Orchideo gratulujemy - trzymaj się dzielnie i oby szło ku lepszemu!

jej ale mnie sikanie męczy, już dawno tak nie miałam...jak mawia mój tato wychowany na wsi - sikam jak krowa po liściach:eek: dlaczego po liściach???:baffled:nie wiem. Mój dzieć też dziś szaleje, więc w dalszym ciągu ni widu porodu.:no:a 13ty to taka fajna data. teraz musi zaczekać do weekendu:sorry:
czy jeszcze ktoś nie śpi?
ehhh zjadłabym coś...nie wiem co. ja tu ciągle na forum o jedzeniu nawijam.:baffled::nerd:

powodzenia jutrzejszym wizytkom , tej samochodowej także;-)

no i może właśnie teraz któraś pędzi na porodówkę?

nacik daj dłoń ja jestem:-)

No tak, a ja jeszcze nie śpię ;-)
M. właśnie wyłączył komputer a ja sobie wypastowałam jego buty :rofl2:
Pewnie się położę razem z Nim zaraz.
Dobrej nocki :-D

hejo,

witam porankowo, wczoraj wieczorem skusiłam się na jedno malutkie ptasie mleczko ....

żałowałam przez pół nocy :baffled: mega mega zgaga, ale cóż sama sobie winna jestem

jak tam dziewczyny kolejka do rozpakowania ??

mi lekarz mówił, że leżeć bo za wcześnie, a teraz 3 dni do terminu zostały, a tu ani widu ani słychu

ciekawe czy w pt na KTG przynajmniej jeden skurczybyk się pojawi

miłego dnia wszystkim oreczkom i tym już wypakowanym !!!:-D

Lutówki! Pobudka!
Wychodzi na to,że rzeczywiście zaraz zacznę sama ze sobą pisać :errr: może założę sobie osobny wątek "Pogaduchy na-cik'a" i będę mogła pisać z moim wyimaginowanym JA :-D

A tak poważnie to byście wstały już noooooooo.....!:rolleyes:

Czesc :-)

Wyspalam się :szok: moje dwa dzieci jeszcze spia a ja biegam patrzę to na jedno to na drugie :-p

puchary wypolerowalam, zalegle nadalam kurierem ;-) tym przystojnym no wiecie ... ;-) ?
A Reszta rodzic nie zamierza ? do dzieła ! Dziś ładna data :-D zresztą kazda ładna brać się do roboty :-D
Jessso ile śniegu napadało :szok: a prezesowi wiosny się chce !!!! :-p

Idę się wywprysznicowac potem tu zawitam jak Cortin pozwoli ;-)

reklama
nacik czy Ty masz jakieś dopalacze?
dopiero wstałam i mam takiego lenia, że ogarniam z prędkością ślimaka:-D oczywiście noc oprócz bezsenności nie zaszczyciła mnie żadnym skurczyczkiem.:-(

co tu dzisiaj robić???????????

Do góry