reklama
kwasia
Fanka BB :)
Zanetka ja się smaruje olejem kokosowym a wcześniej robiłam peeling własnej produkcji czyli dwie łyżki mleka, do tego dwie łyżki oliwy z oliwek i ćwierć szklanki cukru...(ja mam dość dużo rozstepów stąd takie proporcję ale można mniejszą zrobić bo tego dość dużo wychodzi) a później smaruje się tym olejkiem ale dodaje do niego pół łyżeczki soku z cytryny i niecałą łyżeczkę Witaminy E w płynie (podobno to dobrze wpływa na rozjaśnianie rozstępów) Nie wiem czy to zasługa tych mikstur ale zauważyłam, że troszkę zaczynają się rozjaśniać...
Madziku ja miałam na studiach elementy prawa budowlanego, ekspertem nie jestem ale postaram się pomóc na ile będę dała radę jak chcesz
Orchidea gratulacje ogromne :-)
Madziku ja miałam na studiach elementy prawa budowlanego, ekspertem nie jestem ale postaram się pomóc na ile będę dała radę jak chcesz
Orchidea gratulacje ogromne :-)
kasiadz
wreszcie info od orchidei, gratulujemy i szybkiego powrotu do formy i na bb
któraś jeszcze ukrywa rozpakowanie?
któraś jeszcze ukrywa rozpakowanie?
kingajanik
Zaangażowana w BB
Ja tych pitów to nierozumiem,za kazdym razem jak wpisuje wychodzi mi inna kwota mojemu mezowi wyszło 2 koła do zwrotu mi ok 500 zł i za kazdym razem sie zmienia kwota, wiem ze zaniose je do biura rachunkowego, ale taka podniete miałam ze 2 koła by mi zwrócili
kasiadz
pora spać jutro mam wizytę u gina, proszę kciuki trzymać żeby mi powiedział że mam już 5cm rozwarcia
reklama