reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej!
My nadal w dwupaku niestety.
Wczoraj miałyśmy testy oct i czekamy
bo jutro wywolywanie.
Ech, życie szpitalne to średnia sprawa.
Dzięki za trzymacie kciuków, milo wiedzieć ze tyle ciotek o nas myśli.
Buziaki i gratki dla nowychmam.
_Zuza_

reklama
Paol1nka a może utworzymy jakąś grupę zamkniętą, żeby małż nie miał dostępu, a Ty żebyś mogła sobie spokojnie na niego nawrzucać :-p
szkoda, że Kwasi teściowa nie czyta forum, może by coś do niej dotarło :laugh2:

no to dobry pomysł, ale po tylu wynurzeniach na ogólnodostępnym, nie wiem czy to ma jeszcze sens...

obawiam się, że mogłoby nie dotrzeć. u mnie największy foch jest o nazywanie go małżem, że to niby od owoców morza, a to taki skrót od śmieszącej mnie formy małżonek...

dreamuś- no 13ty dopiero się zaczął, jeszcze możesz urodzić. ja jak dzisiaj/ jutro nie urodzę, to dopiero we wtorek mogę. a jutrzejsza data też mi nie pasi...damn...

dzisiaj mało sobie palca nie ucięłam walcząc z suchym chlebkiem dla ptaków. przynajmniej wiem, że faktycznie mam dużo i rzadkiej krwi obecnie ;] Ja dzisiaj do mamy na obiad śmigam i na ciacho, ale to dopiero jak Igulca z przedszkola odbiorę. Wcześniej zakupy, tylko jeszcze jakoś z tym rozwalonym palcem muszę się sprysznicować :/

Zuza- no to trochę mnie zaskoczyłaś, myślałam, że już po wszystkim!!!

zuza dużo sił i oby szybko poszło.:-)
paol tylko 13go mogę dopiero wieczorem , co by małża ;-)nie ganiać z roboty;) ja tydzień temu ciachnęłam kciuka, normalnie się polało jak z kranu.

Ostatnia edycja:
hahaahah....to ja już wolę na spokojnie w weekend;-) rekordu fafalki nie sposób pobić:zawstydzona/y:sesese;-)dziś mam bunt i lenia. nic nie robię, leżę i tyle o:-D
dobra idę się chociaż wyprysznicuje, coby leżeć i pachnieć;-)

Witam się po średnio przespanej nocy z dużą ilością wędrówek na siq:-(
Zuza to nas zaskoczyłaś myślałyśmy, że już tulisz swoje Maleństwo- a tak to zaciskamy &&&&&&&& dalej.
Nadika śliczne te Twoje chłopaki:-)
Weszłam dziś na wątek marcówek i co ja tam widze one już się rozpakowują :no: jak tak dalej pójdzie to my do kwietnia poczekamy:wściekła/y:

Dzień dobry!

Ale biało za oknem.

U mnie nocka w miarę ok. Za to samopoczucie podłe, jak jewszcze dwa tygodnie mam tak kuśtykać, to deprecha gwarantowana...

Dziś kompletuję koszyk dla młodej - mam nadzieję, że dziewczynki dostatecznie się już wybawiły, bo jak go już ubiorę to wstęp wzbroniony ;)

Takie pyszne czekoladowe ciacha wczoraj upiekłyśmy, a mi tu małż przypomina, że tu ścisły post! Niech już jedzie na to spotkanie z klientem ;))

Bella. Spóźnione najlepsze dla Izy. Moja Misia 12.06. Skończy 4 latka :)

Zaraz napiszę do Kaji.M. zapytać co tam z nią wyprawiają w tym spa.

Ostatnia edycja:
A właśnie dziś trochę wizyt. Też trzymam kciuki!

Sylwia. Ciacha są, pachną i kuszą obłędnie. Gdzie posłać? ;)

Kaja.m. Póki co czeka na rozwój akcji, skurcze jedynie sporadcznie ma i to te przepowiadające.

reklama
Do góry