reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
witam z rana. ale piekna pogodza dziś!:) aż miło by było wyjśc, ale nie mogę:(
dziewczyny tak mnie boli noga prawa (dzis prawa, bo wczoraj caly dzien lewa) w łydce. boze chodze jak łamaga. wleke ją i utykam... chce mi się beczec:(

POLI, ORCHIDEA, ZUZA powodzenia babeczki!!! będzie dobrze:*
AGISAN, KLOWEE powodzenia na wizytach:)

ale bedziemy miec dzieciaczków dziś:)

Hej laseczki:happy:

Ale dzisiaj będzie urodzajny dzień :-)
Poli, Orchidea, Zuza trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści od was.

Ja miałam okropną noc. Sny jakieś koszmarne miałam i co chwilę się budziłam, gorąco mi strasznie było nie mogłam sobie miejsca w łóżku znaleść :crazy:

Dobrze, że już dzień :happy: piękne słoneczko świeci, zaraz zmykam na szkołę rodzenia. Mam nadzieję, że jak wrócę to już któraś się rozpakuje :rofl2:

dreamuś czyń zatem role gospodyni:) i podpowiedz mi prosze jak mam wstawic suwaczek? bo szuka i szukam i nie mam pojecia gdzie...

dużo Was tutaj..takich jeszcze 2w1;)
super;)
bo na moim wcześniejszym forum zostało nas z lutego juz kilka sztuk...i postanowiłam dzisiaj poszukac ''nowych kolezanek'' ktore jeszcze sa w dwupaku zeby latwiej bylo narzekac...chwalic sie i cieszyc;)

Gajdunia witamy :happy: poszukaj wątku Sprawy techniczne, tam znajdziesz info jak wstawić suwaczek.

Edit: dla tych z was, które nie są na grupie fb
Blekinge napisała, że:
[h=5]Urodził nam sie dziś Alexander;) 50 cm 3560 o 7:16[/h]

Ostatnia edycja:
smoniczka dobrze prawi;-) =>wątek techniczny. ale nie zaszkodzi jak napiszesz coś od siebie;-)czy syn czy córka i takie tam;-)
ja się miotam póki co...chce tyyyyyle zrobić ale tradycyjnie sapie jak lokomotywa w przerwach.
U mnie dzisiaj szaroburo:(
smoniczko ciekawe czym Cię dziś przestraszą?:-p

jupiiii...i mamy dziś pierwszego wyklutego;-)

reklama
Hello !

O 13 idziemy do domu :-Dcortin się przejął sytuacja i przytył ! 3150g dzielny Cortin :-D

Odezwę się z domku !

3 mam kciuki za rozdwajajace się :-D do dzieła dziewczyny :-D:-):-p

Do góry