cały dzień podczytywałam z telefonu i teraz pewnie nie wszystkim odpiszę, którym chcę
Bella u nas z gorączką u Dawida było tak samo jak u Was i u Agisan, tydzień czasu, spróbuj może z Pyrosalem jak Iza nie reaguje na sam ibuprofen. Jakieś cholerne grypsko panuje:-( Oby się Natalka nie zaraziła. Cieszę się, że te wyniki ma w normie, ale co się nadenerwowałaś to szok. Trzymam kciuki za zdrówko dziewczyn!!
Kasiulec no nareszcie coś się ruszyło, rodź szybciutko i dawaj cudowne wieści :-)
Poli już mi Cię normalnie żal z tymi Twoimi bólami :-( chyba nikomu tak nie życzę rozpoczęcia akcji jak Tobie!! Męża zaciągnij do łóżka i działajcie, chociaż ja przy Dawidzie robiłam już "wszystko" (dzień przed terminem to nawet sobie i tacie auto umyłam
) żeby urodzić a i tak wyskoczył po terminie, więc teraz się nie nastawiam
Fafalka gratuluję sesji i zazdroszczę spaceru nad morzem... marzy mi się wyjazd nad morze zimą...
Cortina powodzenia "rano"
trzymamy kciuki
obiecałam sobie dziś iść spać z Dawidem i jak zwykle on smacznie kima od 9 a mnie nosi, żeby zjeść, napić się i jeszcze tak na dobranoc stwierdziłam, że se łazienkę sprzątnę, a co
aaaaa zapomniałabym o lekarzach wtrącić 2 słowa: nie wierzę im!! Dawida mi jedna pani alergolog leczyła 1,5 roku na skazę białkową jak tłumaczyłam, że nie ma na skórze różnicy czy jest na mleku zwykłym czy bezbiałkowym. Ona twierdziła, że jej zadaniem nie znaleźć na co jest uczulony tylko leczyć skutki
Zmieniłam w końcu lekarza i się okazało, że dziecko ma rozległą alergię i astmę oskrzelową, a my co przeziębienie lądowaliśmy z dusznościami w szpitalu, bo tamto babsko nie mogło mu zrobić głupich testów alergologicznych
Kaja moja siostra ze swoją córą i kaszlem miała dokładnie tak samo w zeszłym roku, ponad miesiąc czasu kasłała, co chwila u lekarza, a ten syropki na kaszel i nic więcej, w końcu prywatnie wezwaliśmy panią doktor - badała dziecko 30 min, a nie 6 sek jak na rejonie i okazało się, że ma nie wysłuchane zapalenie płuc!!
Nie czekaj - wzywaj lekarza prywatnie!!
ależ mi się ciśnienie podniosło! przykładów takich mogłabym całą stronę napisać i to z własnego doświadczenia, ale nie chcę Was zanudzać Drogie Ciężarówki, bo i tak wam ciężko ;-)