reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

POLI to trzymamy kciuki żeby wszystko się rozkreciło:)
CORTINA no nie omieszkam zgodzic się z Twoją teorią madrości dziecięcia, odziedziczonej po mamusi:p kolacje miałaś meeega:p na którą godzine masz cc zaplanowane??

reklama
dreamuś dzięki :) mnie na szczęście zgaga ominęła, przynajmniej póki co :) i przez Ciebie teraz chce mi się spaceru! Nad morzem! Chyba jutro odbiorę młodego szybciej z przedszkola i go zabiorę na plażę. Oby było tak ładnie jak dziś :)
patik a myślisz, że Jasiek bardzo źle zniósłby pączka? nawet jednego? bo ja pamiętam, że przy karmieniu Szymona mało rzeczy sobie odmawiałam... ale może Twój synek ma bardziej wrażliwy brzuszek.
kwasia ja czasem żartuję, że powystrzelam te gołębie, ale w gruncie rzeczy nie potrafiłabym skrzywdzić zwierzaka. Chociaż one naprawdę są mega irytujące, jest ich pełno i roznoszą pchły... A ludzie przekarmiają je chlebem do tego stopnia, że nie są w stanie latać, więc tak naprawdę czynią im ogromną krzywdę, ale nie da się tego wytłumaczyć upartym dziadom :).
Angy84 no właśnie problemy z koncentracją miałam straszne, pocieszasz mnie, że może to wina ciąży :D dużo więcej czasu mi zajmowała nauka niż normalnie... Ale ważne, że do przodu wszystko i mogę skupić się już na ważniejszych rzeczach niż sesja :p
Cortina ale to jest jakiś skandal, żeby prezesowi takie warunki żywieniowe fundować. Ja bym zrobiła awanturę :>
poli powodzenia!
kaja.m zgadzam się z dziewczynami, lekarze nie zawsze wiedzą, co mają robić, a najgorsze, że nie zawsze chcą... Na Twoim miejscu faktycznie wybrałabym się gdzieś prywatnie...

Czekam na anestezjologa moze on mi poda tajm :cool2:
Raz zapytałam usłyszałam odpowiedz "rano" nie wiele mi to mówi bo moje rano zaczyna się ostatnio ok 4 ranooo :-p ale ja wam dam znać moje wy czarne siostry, nie bojta zaby kum kum ;-)

A jakie piękne skurcze mam na ktg jaaaa Poli mogę ci oddać bo reguralne i ponad 100 bierzesz ? :-D komu komu bo idę do domu :-D
taka mila mloda lekarka ma nocny dyzur i zakazala mi rodzic w nocy powiedziala ze mnie udusi jak nie wytrzymam do rana hahaha :-D

byla u mnie moja mala slodka Cortinka corus moja, bidusia tak się hamowała zeeby nie płakać mi też cholernie ciężko bylo :-( ehhhh

Ostatnia edycja:
Cortina. Do 17 marca miałaś wytrzymać to i do jutra rana dasz radę! Poproś tam jutro jeszcze o ładny ścieg i witaj na świecie Cortina! U nas nie wpuszczają dzieci poniżej lat 14 na oddział. Buuuu...

Fafalka. Sesji zdanej gratuluję!

Gosia. Spaceru nad morzem zazdraszczam ;)

Poli. Jak rano przejrzę na oczy oczekuję na wieści z porodówki! Trzymam kciukasy!

U nas od 7 roku życia wpuszczają ale poki co trwa ten cholerny zakaz odwiedzin:wściekła/y:
Moze na płatnej sali przymkna oko ;-)

reklama
CORTINA to pluję w każdą stronę:-D masz racje. przykład trzeba dac.

nie wiem co to, ale boli mnie brzuch dołem, co jakiś czas robi się ten ból mocniejszy i trzyma kilka sekund i znów słabnie:szok: tak chyba nie wyglądają skurcze??

Do góry