domikcw
Fanka BB :)
ORCHIDEA wracaj do zdrówka! nie ma co na patologii za długo siedziec;-)
ciekawe na ile sprawdzi się to Wasze obstawianie terminów
ciekawe na ile sprawdzi się to Wasze obstawianie terminów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ja dzisiaj dzwoniłam na porodówkę się dowiedzieć kiedy mogę sie zgłosić, jeżeli mój termin minął. Jeżeli do soboty się nie będzie nic działo, to jade.
Któremu terminowi mam najbardziej wierzyć? Pierwszy, który dostałam to 10 luty, później z prenatalnych 3 luty i ostatni na 31 styczeń Zgłaszam się z 3 lutym, wyśrodkuję sobię chyba, bo 3 terminy, a dwa już za sobą mam.
Ponoć jak się brzuch obniża, to się lepiej oddych...chyba nie u mnie Brzuch na udach wisi, a ja dalej nie potrafię połączyć mówienia z krojeniem chleba np.
Poli- a mialam wlasnie napisac czy ktoras wie co u Nadiki:-);-) i o Kasiulca mialam tez zapytac bo na 11ta do szpitala jechala, z torba na wszelki wypadek;-)