reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ja przy córce cały czas używałam mleka hipp i teraz też taki mam zamiar. Z pewnością nie kupiłabym nic od nestle bo właśnie na fb kilka dni temu dziewczyna wkleiła zdjęcia kaszki nestle ze szczurem!!!! to już nie pierwszy raz bo jakiś czas temu też było zamieszanie z ich produktami i w Fr są wycofane ze sprzedaży, ja po tym jak zobaczyłam tego szczura na pewno nic tej formy nie kupię!

reklama
Poli- zycze Ci z calego serca, aby Twoj dziec okazal sie byc bardziej posluszny od mojego:-)
Kasiadz- a tam w tych kaszkach to nie okazalo sie w koncu, ze to nie byl szczur tylko jakies w grudy zbite kaszki. Tak slyszalam... Co prawda i tak pewnie od ich produktow bede sie trzymac z daleka, bo juz ten szczur w glowie siedzi i zawsze sie beda z tym kojarzyc:szok:

na zdjęciu nie wyglądało to jak grudy. Zresztą jakiś czas temu była też z nimi afera ale wtedy chodziło chyba o szkło w produktach czy coś takiego. We Francji jest zakaz sprzedaży produktów tej firmy więc musi być on czymś podyktowany :)

Hej hej!

U mnie tez nie zanosi sie na razie na zaden porod. Mam wrazenie nawet ze Alexander bardziej sie wierci niz zwykle, wiec jak tam jeszcze sobie miejsce do gimnastyki znajduje to mysle ze jeszcze sobie tam podrosnie- i ja tez:sorry2: Niby mowia ze w 9 miesiacu waga stoi w miejscu lub nawet sie cofa, to ja tego jakos nie zauwazylam.:no: Napuchlam tylko na twarzy i w nogach, no palce mam jak parowki normalnie:angry: A wywolywanie- to ja tu moge pomarzyc sobie o jakims lutowym terminie. Polozna powiedziala ze jak przenosze te 2 tygodnie to po 8 marca (!!!) beda zastanawiali sie co dalej. :baffled::szok:

Helooo:-)
Mamusia gratulacje:-D
Gosia ale macie problem , współczuję, może jak się urodzi to coś Wam zaświta:-)
Widzę, że daty ustalacie, ja nie mam przeczucia co do daty ale w środę wizyta więc się zobaczy. 7 albo 10 może być byle by szybko i bez problemów:tak:
buźka

Hej dziewczyny :)
To ja ciotka marnotrawna:)
Nie pisałam wieki, ale czytałam co dzień :D
Ogarneliśmy się z remontem, sprzątaniem i wiciem gniazdka a jutro ....
idę rodzić !! mam zaplanowaną cesarkę,godziny jeszcze nie znam będe wiedzieć wieczorem.
Fajnie ...
ale strasznie mi źle bo muszę córeczkę zostawić, multimamusie jak sobie z tym radzicie??
Asiulinka28, czasem myślałam o Tobie, bo ja na początku tylko czytałam a zaczęłam pisać później;-), a myślałam dlatego, że mamy ten sam termin porodu a nasze córki dzieli różnica dosłownie kilku dni i z tego co pamiętam, też masz problemy z ciśnieniem tak jak ja. Napisz czy tym razem będzie synek, czy druga córcia.
Mi też źle, że zostawiam Małą, ale ona jest weteranką szpitali, więc nie ma problemu, ze zrozumieniem, że muszę iść do szpitala, żeby tam wyjęli braciszka, od kilku dni ćwiczy też na mnie operację cc, więc mam z nią dużo śmiechu. Jak jadę do lekarza, to też robi mi papa, daje buzi i pokazuje, że jadę zbadać brzuszek:-D:-D:-D
Też bym rodziła jutro, ale w szpitalu, w którym będę mieć cc, do planowego cięcia przyjmują dzień wcześniej, a na dziś już były wszystkie miejsca zajęte, więc idę jutro, a cc w środę.
Madziku, u mnie też brak oznak porodu, ale u mnie to dobra wiadomość, bo zdążę na moje planowe cc:-p
o tym jak będzie z moim spaniem też myślałam, bo córa ostatnio w dzień odmawia spania, więc jak zarwę nockę, to w dzień też nie pośpię, więc założymy klub zombi.
domikcw, w moim szpitalu mają mleko dla dzieci, w razie problemów z karmieniem, liczę na to, że laktacja po cc ruszy szybko, bo czuję, że moja mleczarnia nie może się doczekać swojego małego ssaczka, ale do domu jednak kupiłam na wszelki wypadek, takie mleczko gotowe w płynie, 4 buteleczki

http://www.doz.pl/apteka/p58599-Bebilon_Nenatal_Premium_plyn_RTF_70_ml

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
W końcu nadrobiłam;-) W weekend kompletnie brak czasu żeby wejść na bb.
Dziś miałam się wstawić na ktg, a tu się okazało, że nie ma dziś lekarza... No i na darmo jechałam:wściekła/y: I mam przyjść jutro:baffled:

Martuszka śliczny ten Twój Feluś;-):tak:

Asiulinka28 trzymam &&&& za jutro, będzie kolejne lutowe dziecko!!:-D

Widzę, że poważna lista się tworzy. Ja mogę zapisać się na 10 najszybciej, co bym mogła Cie Cortina odwiedzić, bo jeszcze chyba będziesz w szpitalu:-D

Gosia Kacper fajne imię, jakbym spodziewała się syna to brałabym je na pewno pod uwagę.:tak:

Do góry