Hej dziewczyny
To ja ciotka marnotrawna
Nie pisałam wieki, ale czytałam co dzień
Ogarneliśmy się z remontem, sprzątaniem i wiciem gniazdka a jutro ....
idę rodzić !! mam zaplanowaną cesarkę,godziny jeszcze nie znam będe wiedzieć wieczorem.
Fajnie ...
ale strasznie mi źle bo muszę córeczkę zostawić, multimamusie jak sobie z tym radzicie??
Asiulinka28, czasem myślałam o Tobie, bo ja na początku tylko czytałam a zaczęłam pisać później;-), a myślałam dlatego, że mamy ten sam termin porodu a nasze córki dzieli różnica dosłownie kilku dni i z tego co pamiętam, też masz problemy z ciśnieniem tak jak ja. Napisz czy tym razem będzie synek, czy druga córcia.
Mi też źle, że zostawiam Małą, ale ona jest weteranką szpitali, więc nie ma problemu, ze zrozumieniem, że muszę iść do szpitala, żeby tam wyjęli braciszka, od kilku dni ćwiczy też na mnie operację cc, więc mam z nią dużo śmiechu. Jak jadę do lekarza, to też robi mi papa, daje buzi i pokazuje, że jadę zbadać brzuszek
Też bym rodziła jutro, ale w szpitalu, w którym będę mieć cc, do planowego cięcia przyjmują dzień wcześniej, a na dziś już były wszystkie miejsca zajęte, więc idę jutro, a cc w środę.
Madziku, u mnie też brak oznak porodu, ale u mnie to dobra wiadomość, bo zdążę na moje planowe cc
o tym jak będzie z moim spaniem też myślałam, bo córa ostatnio w dzień odmawia spania, więc jak zarwę nockę, to w dzień też nie pośpię, więc założymy klub zombi.
domikcw, w moim szpitalu mają mleko dla dzieci, w razie problemów z karmieniem, liczę na to, że laktacja po cc ruszy szybko, bo czuję, że moja mleczarnia nie może się doczekać swojego małego ssaczka, ale do domu jednak kupiłam na wszelki wypadek, takie mleczko gotowe w płynie, 4 buteleczki
http://www.doz.pl/apteka/p58599-Bebilon_Nenatal_Premium_plyn_RTF_70_ml