heh ja to sprawdzam czy aby wody się nie sącząA upławy? Muszę myć się 2 razy dziennie.
witaj przeszanowna Pani Prezes...kogo dzisiaj Pani przewiduje do rozpieczętowania????/:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heh ja to sprawdzam czy aby wody się nie sącząA upławy? Muszę myć się 2 razy dziennie.
heh ja to sprawdzam czy aby wody się nie sączą
witaj przeszanowna Pani Prezes...kogo dzisiaj Pani przewiduje do rozpieczętowania????/:-)
Marta, u nas położna była na drugi dzień po wypisie, dzisiaj i przyjdzie jeszcze raz za 2 tygodnie, mówiła, że musi jeszcze przyjść przed ukończeniem przez malutką 1 miesiąca. Myślisz, że mogłabym też podawac małej tą herbatkę na brzuszek? położna mówiła, żeby niczym nie dopajać skoro tak dobrze idzie nam karmienie z cyca ale taka herbatka doraźnie..hmmm sama nie wiem.ale wydaje mi się, że zdrowsza herbatka niż espumisan
kasiadz, pytałam lekarza podczas szycia i mówił, że te szwy są rozpuszczalne tylko długo się rozpuszczają i ma mi je połozna zdjąć, rozmawiałam z kuzynką, która czekała aż się rozpuszczą i mówiła, że na pewno ponad miesiąc czekała
patik, będziesz czekała aż się rozpuszczą?
również witam nowe mamuśki styczniowo-lutowe:-)
agaod - ja czekam aż sie rozpuszczą, nawet przy odbiorze wypisu ze szpitala, ordynator mówił o tych szwach, że nic nie trzeba z nimi robić.