reklama
Na początku miała być Magda, ale stwierdziliśmy, że wszyscy z rozpędu będą pisać Magdalena więc raczej będzie ta dłuższa forma. A, że mamy krótkie nazwisko to nie będzie tragedii :-)
A co do dziergania to bardzo chcę, ale strasznie mi ręce drętwieją :-( podzióbie coś 5 minut i mnie szlak trafia. Mam nadzieję, że to przejdzie po porodzie.
Też mi drętwieją, albo takie wiotkie i słabe się robią, ale codzień troszkę i może skończę w tym tygodniu spodnie, bo sweterek już skończony.
a nazwisko jak już któraś wspomniała Algida;-)Aleksander to tylko przykrywka, drugie imie, taka sciemka przed rodzina, znajomymi, mediami ;-) Cortin bedzie mial na pierwsze
Mr Cortin Algida Pierwszy Junior :-)
Właśnie wylazłam spod pryszniora = jakaż jest w nim moc!!!!!!!!!Jednak nabrałam ochoty na Krówki. Całe 8 mcy nie miałam zachciewajek, tak pod koniec szaleństwo.Chyba magazynuje moc jak hardcore'owy koksu!!!!
a nazwisko jak już któraś wspomniała Algida;-)
Mr Cortin Algida Pierwszy Junior :-)
Właśnie wylazłam spod pryszniora = jakaż jest w nim moc!!!!!!!!!Jednak nabrałam ochoty na Krówki. Całe 8 mcy nie miałam zachciewajek, tak pod koniec szaleństwo.Chyba magazynuje moc jak hardcore'owy koksu!!!!
Oł jeeeee!!!!!! Hardcorowy Koksu jest the best!! Laski pamiętać, że trzeba wpierdalać stejki a nie jakieś kanapeczki
hahahahah! na zdrowie!
na_cik - zabiaś mnie
ja mam jeszcze takie jedno cudo na poprawę humoru - jeśli ktoś wciąż ma podły:
Power of youth - YouTube
Power of youth - YouTube
Widze dziewczyny dziś pełne weny, uśmiałam się do łez
I ja dołączam do tych Oreczek co dzieciaczki bezimienne- jakoś pomysłu brak Narazie funkcjonuje jako Wypinek
Kasiadz czekam na relacje po wypiciu olejku jak zadziała to i ja będę próbować
Cortina na frytki się wpraszam- ochoty mi narobiłaś
I ja dołączam do tych Oreczek co dzieciaczki bezimienne- jakoś pomysłu brak Narazie funkcjonuje jako Wypinek
Kasiadz czekam na relacje po wypiciu olejku jak zadziała to i ja będę próbować
Cortina na frytki się wpraszam- ochoty mi narobiłaś
Ostatnia edycja:
reklama
na_cik - zabiaś mnie
Power of youth - YouTube
gnidko!!!!!!!!!!!!!!!rozkoszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powaliłaś mnie, zwłaszcza, że ja z zawodu muzyk. Dziecina przegenialna, też chcę taką!!!!!!!!!!!!!!:-)