reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

dziękuję wszystkim za kciuki :)
my już w domu :))
dzisiaj stwierdzili że dzieciątko na usg wygląda na zdrowe. Za tydzień na kontrol do szpitala mam się zgłosić i mam rodzić w innym szpitalu niż planowałam, ponoć znajdującym się w czołówce w skali kraju ze względy na to że nie są pewni czy z maleństwem na 100%będzie dobrze. Ordynator po badaniu powiedział że przewiduje u mnie poród za 1-1,5 tyg. szyjka skróciła się do 1cm. więc chyba w weekend poczęstuję się olejem rycynowym, a co :)

widzę że tu dożo się dzieje

wybaczcie ale tak dużo napisałyście że nie uda mi się nadrobić:(

a wy też z telefonu nie możecie wejść na forum bb? nie wiem dlaczego ja nie mogę, hmmmmm?

reklama
w wałbrzychu mam rodzić-tam gdzie teraz leżałam.
a na olej jest pełno sposobów w necie. ja poprzednio piłam z 1/4szklanki bardzo mocnej kawy tylko nie pamiętam ile oleju było, muszę poszukać tego przepisu :)

ok to napisz jak zjadziesz;-):-) kurcze nie wiedziałam że wałbrzyski w czołówce żona kolegi ze świdnicy tam rodziła na naszym latawcu nie chciała

kasiadz - jak dobrze że sprawdzili i wszystko ok. trzynajcie się!

a mi ktoś ostatnio smaka na tą milkę malinową tutaj zrobił, no to wcinam...i xzekam na zgagulca.:sorry:

a i tak nie podaruje tych pierogów z jagodami:baffled:

kasiadz - cieszę się, że wszystko idzie ku dobremu i z maluszkiem wszystko w porządku :happy:

Miałam się położyć bo jestem zmęczona ale co.. nie mogę spać :):laugh2: lutufkowa bezsenność..
Mi w telefonie też BB nie działa! :wściekła/y: już pare razy próbowałam pisać do Was z telefonu i dupa.. nie odpala mi w ogóle się portal BB na telefonie.. wszystko inne się otwiera tylko nie BB..:no:

Dziękuje dziewczyny za gratulacje :) do końca tygodnia mam same zaliczenia więc jeszcze proszę o && a później jeszcze mi zostaną dwa egzaminy jeden na koniec stycznia a drugi w lutym.. i po sesji będzie :)
i proszę o && za jutrzejszą wizytę - wizytuję o 12. Ciekawe co lekarz powie na moje fatalne samopoczucie..

Czy ja dziś usnę ?:nerd: zdaje się, że w szafce kuchennej czekają na mnie jakieś pyszności-słodkości :zawstydzona/y::sorry::confused2::confused2::laugh2::dry:.. jesteście moje pyszne cukiereczki, ciasteczka i pączki..

:confused2:..

Dreamuś. Jak milka to ja winna ;)

Kasiadz. Dobrze, że już w domu i jest raczej ok.

Cortina. Donoś co i jak na wizycie? Czyżby potwierdziła się wersja z klonowaniem i teraz dochodzisz do siebie? ;)

Orchidea. Gratulacje.

Zgagi się doczekałam zgodnie z założeniami, ale listonosza już nie. Aż mi się tu siarczyste przekleństwo ciśnie na klawiaturę! Teraz już czekam na cztery przesyłki! Czy jest nowy przepis, že nie dostarczają paczek bo mróz jest, o którym to nie wiem, czy o co tu chodzi???

Dobranoc słodko-kwaśnych snów życzę - każdemu wg potrzeb ;)

reklama
Kasiu- dobrze, ze z Franusiem wszystko ok:) a ten inny szpital to pewnie tylko tak, bo na 100% Franek to zdrowy i silny chlopak:-)
Mi rowniez BB w telefonie nie dziala, ale myslalam, ze to dlatego ze ja zagraniczna jestem.
Orchidea- to trzymam podwojne kciuki, za wizyte i zaliczenia!:-)

Do góry