reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Suzi - to tak jak moja, padła w przerwie:). Aparat mam Canon EOS 350d rebel xt
super te Wasze filmiki z dzieciaczkami:).

beti - ja się nie nastawiałam na mecz bo ogólnie jestem zmęczona tym balonem który dmuchamy i dmuchamy już tak porządnie od roku i dzisiaj pękł.....ostudziło mojego męża bo miał zapędy na wygranie Euro:-D a ja czekam kiedy wreszcie wiadomości będą bez slowa Euro.....a i czekam ilu tych patriotów co wykupiło wszystkie flagi wywiesi flagę w Dzień Niepodległości....
w czasie meczu umyłam okna w salonie i meble w kuchni:)

przy okazji Betibeti kupiłaś ta sukienkę na allegro co kiedyś link wklejałaś??

Antila - gdzie byłaś jak Cię nie było???myślałam wlaśnie, że coś się nie odzywasz....jak bakteria????

Cho - dzięki ale nie wszystkie, wybieram po prostu te co najlepiej wyszły a cała masa, średnioudanych zalega mi na laptopie;).

Dziewczyny...zapinajcie swoje dzieciaczki w wózkach...wczoraj Nadia wywróciła mi wózek z Leną....weszłam na chwilę do domu po picie dla Nadii, Lena spała pod drzewkiem i było lekko pod góreczkę, lekko ale wystarczyło, że Nadia wspinając się na wózek przechyliła go do przodu...wrzask zaraz : mamo wózek sie przewrócił, mnie serce stanęło, wybiegłam jak szalona a mąż za mną....na szczęście zapięłam Lenę, zawsze to robię i tylko sie zsunęła w dół i zatrzymała się na pasach..gdyby nie to to wypadłaby na twarz i nie chcę myśleć jak by się poskręcała.....uważajcie, ja nawet jak jestem z nią sama to zawsze zapinam te pasy...

reklama
Arlij dzięki Bogu pasy uratowały Lenke. U mnie w gondolce nie ma pasów :( Ty nie bądź taka skromna z tymi zdjeciami. Widać ze i Ty i mąż macie do tego smykalke. A te zdjęcie w kwiatach poezja. Juz kilka razy podziwialam
Jersey, nie jest tak zle, mam 159cm ;)
Dagrab, dziś oddalam 3 głosy, a co! Bo to chodzi o IP kompa, a ja mam net też w komórce więc i z mojej i męża zaGlosowalam. No ale tam ktoś ma już 300 więc ciężko bedzie pobic.
Ciekawe jaki bedzie wynik Polska Rosja...

munie Dziękuję Ci z całego serca.... nie wiem jak to się stało że ja nie doczytałam o tym cukrze w Sinlacu, Boże, a wczoraj jeszczę ją próbowałam i mówię do męża. wiesz, ta kaszka bez cukru a taka słodka, bosze.... poapatrzę na Holle a jest jeszcze nominal,
gaywaygirl dziekuje za informacje o glutenie
ArliJ dobrze, ze masz pasy, u mnie nie ma, a ja mam psy... a stawiam wózek z Adamem na tarasie (bez barierek) blokuję koła, ale... oj aż nie chcę myśleć co by było gdyby
blizniakdobrze, ze sie odezwalas
tal sobie czytam, ze manna można dawać jako gluten źródło glutenu w maleńkich ilościach na początek, i moze wlasciwie bez sensu kombinować, ja ta, wychowana na mannej źyję :)

Ostatnia edycja:
Hejka

A my wszyscy troje oglądaliśmy mecz.He he.Gabrysiek cwaniak cały czas jęczał i musiałam go praktycznie cały czas na rączkach nosić...ech...łobuziak mój kochany.

Arlij - ja też nie mam pasów w gądoli niestety.A zdjęcie Nadii w kwiatach OBŁĘDNE:tak:

Isia- patrzę na wasze zdjęcia i Twój mąż wygląda cholernie przesympatycznie!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny a ja coraz bardziej przeżywam chrzciny.Czy wszystko się uda itp.A pozatym ostatnio poszłam z małym do kościoła na mszę na 18.00.I co...jak tylko organy zaczęły grać to mój mały w taki krzyk że :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.Czyli byłam na mszy max 10min.(tak darł się tylko przy szczepionce).I już mam mega stresa co będzie na chrzciach:-(

Hej Dziewczynki :)
Ja tak na prędko teraz, później wpadnę na dłużej. Junior poznał nowy smak :D powstrzymać się nie mogłam :p dynię z ziemniakiem dostał i palaszowal aż się trząsł cały hehe machał rękami, nogami jak opętany i tak mkaskal haha i teraz pytanie, głupie może, ale nie wiem to pytam. Czy jak włączamy warzywa, to dawać mu codziennie czy na początku np 2 razy w tygodniu? Bo głupia jestem w tym temacie... :(

warzywka to parę łyżeczek na dzień, aż zacznie zjadać cały słoiczek jak zje cały słoiczek (ok. 120 ml) to jedno karmienie mlekiem zamienia się na słoiczek:D

Arlij ja też nie mam pasów w gondoli... jak oglądałam wózki u siebie w mieście, to nikt mi nie pokazywał takiego co ma pasy w gondoli:/ ehh ważne, że się Lence nic nie stało, płakała?

na tym meczu oczywiście jak nasi gola strzelili to dziadek z tatą krzyczeli i Adaś się wystraszył, to potem go właśnie zabrałam na spanie do innego pokoju;p

no Cysia, u nas na chrzcinach było 9 dzieci, i wszystkie płakały tylko nie Adaś, ale po Komunii wszystkie zamilkły a Adaś się rozpłakał na całego, zrobił wtedy mega kupę jak go trzymaliśmy na rękach i tak płakał i płakał do samego końca:(

suzi - no własnie boję się tego jego płaczu.Mi się wydaje że poprostu się tych organ przestraszył...bo jak to w kościele dosyć głośno grały...ech no nic jakoś damy radę...

Tatuś nad łóżeczkiem Kacperka wywiesił flagę :-) W trakcie meczu Kacper dotknął flagi i wtedy... Polacy strzelili gola :cool2: a na drugiej połowie poszedł się synuś kąpać i Polacy grali jak grali ;-) Przy meczu z Rosją Kacper nie będzie chodził do łazienki. Ma wytrzymać, naszym przyda się każda pomoc ;-)

Do nas wczoraj przyszli znajomi. Kacper miał przykaz być grzecznym, bo ciocia z wujkiem nie zdecydują się na własne ;) oczywiście ryczał :D na samo wejście. Nie pamiętali, które u nas piętro, a koleżanka usłyszała krzyk i już wiedzieli, że na trzecie trzeba iść :-D Ania przyniosła mi kolejne części Gry o tron :cool2: mam więc co czytać. Bardzo lubię ten film, przeczytam książki (aż 4!!!) i będę wiedziała wcześniej co się dzieje niż kolejne sezony się zaczną :)

reklama
ooo czyli wszystko to wina Kacperka, cały ten remis ;p hihi tylko pilnuj Geniusia żeby bardziej się postarał na meczu Polska-Rosja ;p

ja piję cykorię, chyba mogę nie? z resztą zobaczymy co na to Adaś ;p u nas pokropiło tyle co ksiądz kropidłem ;p Adaś śpi ale na spacer to pójdziemy chyba po południu:)

Do góry