reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Blizniak - super, że napisałaś bo tu od zmysłów odchodziłyśmy co się u Was dzieje. Dominiś strasznie słodki jest.
ArliJ za moich czasów gdy sypało się kwiaty to dziewczynki chodziły w białych sukienkach lub właśnie w strojach krakowianek mimo, że z Wielkopolski jestem

U nas procesja szła koło nas, więc w środę było mycie wszystkich okien i ich przystrajanie, wczoraj rano wieszaliśmy flagi i wstążeczki z krepy na płot. Gosia szła w albie wraz z dziećmi pierwszokomunijnymi. A mnie rozłożyło. To przeziębienie mnie trzyma a przez tą szaleńcze przygotowania do procesji jeszcze mi się rozkręciło. Od wczoraj mam straszną chrypę. Jakby tego było mało Tymek zaczął w środę pokasływać. Dziś miał lekki stan podgorączkowy więc na wszelki wypadek poszłam z nim do lekarza. Bardzo dokładnie go osłuchał, obejrzał gardło, zmierzył temperaturę, zważył. Słowem poświęcił sporo czasu. Na szczęście to nic groźnego, przepisał jedynie witaminę c na wzmocnienie. Oby szybko minęły nas te infekcje bo w domu siedlisko bakterii jest.

munie- z tego co pamietam to kupowalam 2 na basen, one maja inna rozmarowke.W innych przedzialach wiekowych.
BLIZNAK- bedziemy trzymac kciuki 18!!!!! no i gratuuje zakupu, odzywaj sie czesciej do nas, bo tutaj juz byla akcja poszukiwawcza twoich namiarow :-)
Arlij mi tez czasami twoje zdjecia sie nie pokazuja.
Tyle pisania jak u Antili, kibicujemy.Babcia sie zajmuje dzidzia w przerwie pewnie kapiel,papu i spanie.

suzi ..cudny śmiech, mój chichra i zaraz czkawki dostaje....ooo :-)a mecz? upiekłam w tym czasie ciasto, zrobiłam naleśniki, kisiel...pozmywałam michy... i ciekawa byłam rozpoczęcia...bardziej tego show

dzięki:) no ale czkawka jest jeszcze lepsza ;p

i co mój mały kibic padł po przerwie w meczu, ale pierwszego gola słyszał... hehe

Suzi hehe, mój padł w 88 minucie, nie było mocnych, tv głośno, grzechotka przed nosem a u Niego kurtynki w dół a teraz się męczy z uśnięciem.
Piotruś pierwszy raz mógł spojrzeć w tv, żeby nie było że takiego historycznego meczu nie widział. Rany, ale to były oczy, TAKA NOWOŚĆ!!! a później to trzeba było chować bo aż głowę do tyłu wykrzywiał.

Wiecie, chciałam sprawdzić jaka chusta jest dla mnie idealna na tej stronie: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com no i tam jest ankieta wzrost/kg itp, no i muszę 10kg przytyć by się zmieścić w widełki, hehehe. Dziś ważyłam 45,5 także 1,5 zostało po ciąży. A dłuuuugo stało 46,3, myślałam, że już nic nie ruszy. Zresztą na tym mi nie zależy, bardziej by oponka znikła :eek:, ale tak czary-mary, bo do ćwiczeń i diet nie mam zacięcia

Suzi hehe, mój padł w 88 minucie, nie było mocnych, tv głośno, grzechotka przed nosem a u Niego kurtynki w dół a teraz się męczy z uśnięciem.
Piotruś pierwszy raz mógł spojrzeć w tv, żeby nie było że takiego historycznego meczu nie widział. Rany, ale to były oczy, TAKA NOWOŚĆ!!! a później to trzeba było chować bo aż głowę do tyłu wykrzywiał.

Wiecie, chciałam sprawdzić jaka chusta jest dla mnie idealna na tej stronie: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com no i tam jest ankieta wzrost/kg itp, no i muszę 10kg przytyć by się zmieścić w widełki, hehehe. Dziś ważyłam 45,5 także 1,5 zostało po ciąży. A dłuuuugo stało 46,3, myślałam, że już nic nie ruszy. Zresztą na tym mi nie zależy, bardziej by oponka znikła :eek:, ale tak czary-mary, bo do ćwiczeń i diet nie mam zacięcia
to ile ty masz wzrostu? :szok: tylko nie mow ze 170cm :eek:

reklama
Do góry