reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

wiola Powodzenia! Oby jednak byly dwie kreseczki.
Mitra Gratulacje!!! Rok temu my tez cieszylismy sie z dwoch kreseczek! A Paulinka ma juz 3 i pol miesiaca, smieje sie, mowi i daje nam duzo duzo radosci!

Zycze Wszystkim Mamusia, aby ten okres byl dla nich wylacznie przyjemnym oczekiwaniem! Duzo zdrowka dla Was i dla Maleństw!

reklama
MITRA!!!Gratuluje!!!w koncu cos sie rusza na tym watku:-)Ja testowac sie bede w poniedzialek,ale wszystko wskazuje,ze jestem w ciazy:-)Bede zaskoczona jesli okaze sie,ze nie:-(Napisz cos o sobie,to Twoja pierwsza ciaza???Oby mam lutowych bylo jak najwiecej.Super sprawa,ze w dzisiejszych czasach sa te wszystkie fora i mozna sie dzielic z innymi mamami swoimi odczuciami;-)

Witam
Ja mam dwóch synków i dwie kreseczki na tescie wiec spodziewam sie kolejnego dzidziusia ja zrobilam zwykly test ciazowy tydzien przed miesiaczka( straszne nudnosci mialam) i wyszedl pozytywny . W poniedzialek wybieram sie do gina na usg wiec bede wiedziala wszystko dokladnie z moich obliczen termin wypada na 5 luty..

Linka1985.witam Cie serdecznie!!!i Gratuluje 2-och kreseczek!!!To moze ja tez zrobie juz tescik,bo strasznie niecierpliwa jestem.a NIEoczekiwana@ ma przyjsc za pare dni.LINKA1985 jaki test robilas???Dzieciaczki w jakim wieku??Ja mam corke prawie 3letnia no i po cichu marzy mi sie synus teraz,ale wazne zeby zdrowiutkie bylo!!!pozdrowionka:-)

witam ponownie.

mam juz w domu core z grudnia 2008. Cieawe co bedzie tym razem :)

MITRA to mamy dzieciaczki z tego samego roku,tyle ze moja corka jest z sierpnia:-)A skad jestes?pracujesz czy jestes z corka w domu?Ja obecnie przebywam na urlopie wychowawczym,ktory sie niebawem konczy...

mieszkam w warszawie i pracuję, a ty skad jestes?

to chyba urlop ci se teraz wydłuzy?

Witam mamusie lutowe - jestem mamusią lutowego Tomka 2010 :D ech jak to się czekało....a teraz lata krzyczy po domu i broi ech ....cieszcie się każdą chwilkę ciąży
życzymy spokojnej ciąży i lekkiego porodu

reklama
Witam się i ja :)

Po dwóch latach starań zobaczyłam II tłuste krechy na teście ciążowym ... do tej pory zastanawiam się jak do tego doszło ... ?
shocked.gif
hehe jestem w szoku ;)

Nie wiem jeszcze czy będę miała termin na koniec stycznia czy na poczatek lutego
wink2.gif
dowem się w poniedziałek jak pójdę do ginekologa :)

ps. jestem 5 dni po terminie i mam juz mdlości - super :)

Do góry