reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

susi86 na rota do 6mż można szczepić

ArliJ, cyska i dziewczyny z sukienkowymi dylematami,
ja na chrzciny Adama kupiłam sukienkę z guziczkami z przodu, ale moja mama stwierdziła ze ciemny szary na chrzest dziecka jest za ciemny, wiec zakupilam sobie w czarno kremowe pasy, jest piękna, ale zabudowana... ja będe miala pokoj wiec sie bede przebierac, a tą ciemna zalozylam w ta sobote na komunie i w niej karmilam w aucie, bo nie bylo pokoju a na sali bylo chlodno po za tym nie w moim stylu jest swiecic cyckami przy wszystkich :)

mój Adam o 8 zjadł i śpi, byliśmy na targu, na tarasie, a ze zimno i wietrznie u mnie, spi w sypialni przy otwartym oknie

Digitalis, ArliJ z tym usypianiem to chyba zAlezy od dziecka, mój synek przez 3 tygodniowy pobyt w szpitalu zasypial mi na rękach, bo malo go widziałam, to chciałam kazdą chwile dzielić z nim. Po powrocie do domku Adam sam usypiał w łózeczku i tak zostało, kwestia dziecka, a jak go za dużo trzymam na rękach to zaczyn się złościć, wtedy kłądę go do łózeczka i zasypia w mig to n

Dee ja mam kropelki, ale czy to nie jest zalezny n co recepta jest wypisana??? bo mi sie wydaje ze DEVICAP jest na RP

Susi, Dee, frytki jem od zawsze i jest ok, ale warzyw surowych jeszcze nie... czekalam na pójcie kolej i dopiero teraz właczam 'nowe rzeczy'. Pomidorówki nie jem, AAdam po niej płakal i po dżemie też

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki krisowa :-)

Polcia zrobiła kupkeeee!! Zaraz sprawdzę jaką :-p
w sumie ja jadlam już frytki więc może po prostu cały obiad przeholowałam, bo jadłam kotlety z piersi smażone, frytki i mizerie ze śmietaną 22% a zawsze jadłam z 18%. Nie wiem. Może to śmietana jej nie podpasiła. Mam nauczkę żeby tak ciężko nie jeść i tyle.

a powiedzcie mi apropos witaminek czy ich przypadkiem nie podaje się do końca 3 miesiąca życia tj w Twoim przypadku Dee do dzisiaj?? Mi właśnie skończyło się opakowanie i kolejnego nie zamierzałam kupowac bo z tego co pamiętam to zalecane są 3 pierwsze miesiące a nam zostało tylko 4 dni

Myślisz? Na rozpisce od położnej którą dostałam i czasem zerkam napisane jest, że można 18% ale tłustszej nie.
Ogórka jem praktycznie od początku i nie zauważyłam żeby było coś nie tak. Następnym razem zjem ogórka i sprawdzę reakcję :-)

Digi ja bym kupiła na twoim miejscu już tylko D ;-)

widze, ze rozmowa jest o witaminach.. TU w holandii jest troche inaczej, dzieciom sie podaje od 8 dnia zycia witamine D i K, K do trzeciego miesiaca, a D do 4 roku zycia 10 kropelek.. ciekawe, ze jest inaczej, niz w polsce...

U nas tez teraz sa wytyczne, ze D do 3 roku, jak Maciek byl maly bylo przez pierwszy rok. K jest przez 3 miesiace.

reklama
wiesz, bolał ją brzuch ewidentnie, bo aż łzy jej leciały. Więc nie krzyczała tylko najprawdziwiej w świecie płakała. Na szczęscie to juz za nami :-)

Do góry