Hej dziewczyny! W końcu udało mi się prezeczytac Was od deski do deski. Wątek o zakupach bardzo się przydaje, wrzucacie dużo linków, ja przez internet zamówiłam bardzo mało, większość kupiłam w sklepach dziecięcych albo dostałam od sióstr. Ja mam pościel, która była już tu wrzucana, ale uwazam, że cena nie taka zła, bo poza kopletem pościeli, wypelnienia i ochraniacza dostałam jeszcze pościel do wózka i wypenienie oczywiście w różu - bo sie niestety nie moglam zdecydować na inny
http://allegro.pl/hit-promocyjny-zestaw-posciel-disney-9-el-90x120-i1979910242.html
Poza tym co do łóżeczka ja tez mam ciemne, bo pasuje mi do mebli
LEKSVIK Łóżko dziecięce - IKEA jest super bo ma sciągany bok, a w zamian za to montuje sie niski boczek, zapewniajacy dziecku bezpieczenstwo przed wypadnieciem, poza tym fajnie, bo ma dwa boki w calosci - unikamy szczebelków, o których wspominalyscie, że czasem sie konczyny "wkręcają" i jest solidne, z litego świerku, do tego idealnie pasuje nam komoda
LEKSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA.
Proszę Was o porade, bo tescie maja kupic wozek, wybralismy taki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XQ (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik RECARO Young Profi Plus gwarancja 2 lata! ale zakupu maja dokonac dopiero w lutym (czyli jak sie dzidzia urodzi - na szczescie mam juz fotelik zeby przewiesc nasza coreczke ze szpitala do domu) a piszecie, że nowy wozek lepiej zeby sie przewietrzyl, a poza tym ten VAT. On dotyczy wszystkich produktow dla dzieci czy tylko ubranek??