reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Ostatnia edycja:
reklama
galwaygirl - wiem kochana.Oczywiście ceny porównałam.I w tym sklepie stacjonarnym w jakim chcemy zrobić zakupy wózek który nam się podoba jest o parę złotych tańszy od wózka z tej strony z którjej Wy zamawialiscie:)
Właściwie niewiele ale to zawsze coś
ps. a pościel BOSKA

wybrałyśmy się dzisiaj z siostrą na buszowanie po galerii handlowej...uf po 3 godzinach łażenia nogi mi chciały wejść nie powiem gdzie.......już nie dla mnie takie eskapady

Jestem zadowolona bo w Empiku kupiłam taki album na dziecka, gdzie od poczęcia do 1 roku życia wpisuje się najważniejsze wydarzenia jak pierwsze słowo, pierwsze kroki, wkleja zdjęcia:-) bardzo mi się to spodobało

mama nawet nie strasz z tymi ciuchlandami.....przecież w Uni też są, tylko może nazywają się inaczej....w Anglii np Second Handy ( czy jakoś tak). Oby nam nie zabrali naszych ulubionych sklepów:-p

Krisowa ojj najgorzej dokonac wyboru:-) potem to już z górki. Dosyć ciemne to łóżeczko, ale jesli bedzie Wam pasować do reszty to fajne, bo ma szufladke i na pewno bedzie praktyczne

krisowa ja mam łóżeczko Michasia, ale w kolorze białym bo takie mam meble w sypialni- solidne i ładne, szuflada się przydała na różne duperelki, pieluchy itp. My zamówiliśmy kurierem i Pan mi wniósł pudło do przedpokoju więc narzekać nie mogę.

pewnie już o tym było ale nie mogę znaleźć- jakie staniki do karmienia polecacie poza ALLES? rozm 80F- taki już jeden mam i jest dobry na teraz, więc pewnie po porodzie będzie za mały. Lepiej jest kupić od razu o rozmiar większy czy nie ma takiej konieczności?

vanila masz racje ciucholandy z tego co wiem są w większości krajów europejskich tu w Irlandii też są i nic nie słyszałam żeby je mieli likwidować, są też w Anglii, Holandii, Niemczech i pewnie wielu innych krajach ;-)

Załączniki

• DSCF3976 (1824 x 1368).jpg
    DSCF3976 (1824 x 1368).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 41
Hej dziewczyny! W końcu udało mi się prezeczytac Was od deski do deski. Wątek o zakupach bardzo się przydaje, wrzucacie dużo linków, ja przez internet zamówiłam bardzo mało, większość kupiłam w sklepach dziecięcych albo dostałam od sióstr. Ja mam pościel, która była już tu wrzucana, ale uwazam, że cena nie taka zła, bo poza kopletem pościeli, wypelnienia i ochraniacza dostałam jeszcze pościel do wózka i wypenienie oczywiście w różu - bo sie niestety nie moglam zdecydować na inny http://allegro.pl/hit-promocyjny-zestaw-posciel-disney-9-el-90x120-i1979910242.html
P
oza tym co do łóżeczka ja tez mam ciemne, bo pasuje mi do mebli LEKSVIK Łóżko dziecięce - IKEA jest super bo ma sciągany bok, a w zamian za to montuje sie niski boczek, zapewniajacy dziecku bezpieczenstwo przed wypadnieciem, poza tym fajnie, bo ma dwa boki w calosci - unikamy szczebelków, o których wspominalyscie, że czasem sie konczyny "wkręcają" i jest solidne, z litego świerku, do tego idealnie pasuje nam komoda LEKSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA.
Proszę Was o porade, bo tescie maja kupic wozek, wybralismy taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XQ (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik RECARO Young Profi Plus gwarancja 2 lata! ale zakupu maja dokonac dopiero w lutym (czyli jak sie dzidzia urodzi - na szczescie mam juz fotelik zeby przewiesc nasza coreczke ze szpitala do domu) a piszecie, że nowy wozek lepiej zeby sie przewietrzyl, a poza tym ten VAT. On dotyczy wszystkich produktow dla dzieci czy tylko ubranek??

reklama
Justynka- śliczne to łóżeczko pięknie się prezentuje:tak:

sonka-fajny wózeczek i fotelik ,też mamy rekaro dla córci ale już ten większy który starczy do samego końca.

dziś znalazłam moment to wreszcie wklejam fotki moich zakupów,znajoma mi zakupiła w Anglii ,jedne te szare paputki kupiłam w Tesco.

Załączniki

• IMGP7033paputki.jpg
    IMGP7033paputki.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 40
  • IMGP7034trampeczki.jpg
    IMGP7034trampeczki.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 32
  • IMGP7040spiochy małego.jpg
    IMGP7040spiochy małego.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 33
  • IMGP7044next malego.jpg
    IMGP7044next malego.jpg