reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Maron co do wózka, to właśnie dziś rano odwołałam tego Navingtona, bo sobie w kulki polecieli z przesyłką. Telefonicznie i na stronie 25euro do IE a dziś mail, że 2x25, bo gabaryty nie te, mimo że wagowo duży zapas zostaje. Przecież wiadomo że wózki są dużych gabarytów więc po co ściemniać z kosztami. Zdenerwowałam się i poprosiłam o zwrot pieniędzy.
Myśleliśmy długo nas X Landerem, ale XA nie ma zmiany kierunku jazdy w spacerówce (a w IE są straszne wiatry i deszcz rzadko wieje pionowo, a XQ ma kubełkowe siedzisko, więc też nam odpadł :/ ale teraz i nad tym Mikado Aston ponownie zaczęłam myśleć. Nie pamiętam dlaczego przestałam go brać pod uwagę, bo i waga w miarę, można kupić z Maxi Cosi, siedzisko przekładane, dobra amortyzacja. Któraś ma taki?

reklama
a ja dzis w koncu upolowalam i kupilam komode dla Mlodego!

bedzie dopiero w piatek ale sie bardzi ciesze bo sporo czasu mi to zajelo zeby i rozmiarowo spora byla i cena nie przerazala i w koncu jeeesssttttt! :-)

ja segregacje ciuszkow mam za soba i te na 72-80 odlozone w reklamowkach.Dzisiaj zamowilam na allegro podklady, podpaski, szczeteczke do wlosow, nozyczki,pieluchy tetrowe,gaziki,majtki i 100zł nie moje:tak:Jeszcze tylko butelki i octenisept badz spirytus, no i moze wkoncu cos do ubranka malej kupie na wyjscie ze szpitala, musze jutro do szpitala zadzwonic czy maja jakies specjalne zyczenia.Co szpital to co innego chca.
galwaygirl- to troche duzo za przesylke, nie dziwie sie ze odmowilas.
Flower- gratuluje, my musimy podjechac do ikei po najzwyklejszy regal na ksiazkil, bo po remoncie i wyrzuceniu mebli z pokoju malej leza na komodzie u nas w sypialni,juz na to patrzec nie moge.

Flower a gdzie zakupiłaś komodę? Bo ja potrzebuję czegoś dużego i nie moge znaleźć nic poza standardowym rozmiarem :/ A może Twój zakup by mi podpasowal ;-)

ja kupilam u nas w salonie meblowym (nie pamietam nazwy) ale maja tam roznych eksporterow meble

komoda Boston - nie wiem jakiej firmy tzn nie pamietam

rozmiar ma jak dla mnie idealny bo szer 110/ wys 90/ gl 41 - same szufladu czyli pakowna bedzie!

zaraz poszukam jej w niecie i wstawie link

no i po za tym byla promocja i dalam za nia 300zl!!!

Maron co do wózka, to właśnie dziś rano odwołałam tego Navingtona, bo sobie w kulki polecieli z przesyłką. Telefonicznie i na stronie 25euro do IE a dziś mail, że 2x25, bo gabaryty nie te, mimo że wagowo duży zapas zostaje. Przecież wiadomo że wózki są dużych gabarytów więc po co ściemniać z kosztami. Zdenerwowałam się i poprosiłam o zwrot pieniędzy.
Myśleliśmy długo nas X Landerem, ale XA nie ma zmiany kierunku jazdy w spacerówce (a w IE są straszne wiatry i deszcz rzadko wieje pionowo, a XQ ma kubełkowe siedzisko, więc też nam odpadł :/ ale teraz i nad tym Mikado Aston ponownie zaczęłam myśleć. Nie pamiętam dlaczego przestałam go brać pod uwagę, bo i waga w miarę, można kupić z Maxi Cosi, siedzisko przekładane, dobra amortyzacja. Któraś ma taki?

heh cos mi sie porabalo :-D o x-landerze pisalam do M85
kurde nie fajnie zrobili z ta przesylka, a niech zaluja teraz :-pa ten Mikado Aston ( musialam dopiero poszukac jak wyglada ) ladny i cena przystepna :-) niestety jeszcze u nikogo go nie widzialam.

reklama
Cyśka ja właśnie jestem w trakcie rozmów z producentem, w szoku jestem, napisałam po 22.30 a odpowiedź już była 20min później z dodatkowymi pytaniami. Zrobią mi chyba wycenę, bo pytałam ile by kosztował bez fotelika ich. To jest ich profil na allegro: MIKADO ASTON + FOTELIK+ŚPIWÓR+GRATISY - PROMOCJA (1956505074) - Aukcje internetowe Allegro i taki zestaw bez fotelika bym chciała, jest torba, parasolka, śpiworek... Czytałam właśnie że miła obsługa, fotelik chcemy Maxi Cosi spytałam o adaptery, nawet już Easy Fix do samochodu kupiliśmy a wózek wygląda solidnie, mało wad dziewczyny wymieniają w opiniach no i cena przystępna, nawet jak do drugiego dziecka nie doczeka to 860zł to nie 1400 a z droższym też nie ma pewności.

Do góry