reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Ostatnia edycja:
reklama
galwaygirl - wiem kochana.Oczywiście ceny porównałam.I w tym sklepie stacjonarnym w jakim chcemy zrobić zakupy wózek który nam się podoba jest o parę złotych tańszy od wózka z tej strony z którjej Wy zamawialiscie:)
Właściwie niewiele ale to zawsze coś
ps. a pościel BOSKA

wybrałyśmy się dzisiaj z siostrą na buszowanie po galerii handlowej...uf po 3 godzinach łażenia nogi mi chciały wejść nie powiem gdzie.......już nie dla mnie takie eskapady

Jestem zadowolona bo w Empiku kupiłam taki album na dziecka, gdzie od poczęcia do 1 roku życia wpisuje się najważniejsze wydarzenia jak pierwsze słowo, pierwsze kroki, wkleja zdjęcia:-) bardzo mi się to spodobało

mama nawet nie strasz z tymi ciuchlandami.....przecież w Uni też są, tylko może nazywają się inaczej....w Anglii np Second Handy ( czy jakoś tak). Oby nam nie zabrali naszych ulubionych sklepów:-p

Krisowa ojj najgorzej dokonac wyboru:-) potem to już z górki. Dosyć ciemne to łóżeczko, ale jesli bedzie Wam pasować do reszty to fajne, bo ma szufladke i na pewno bedzie praktyczne

krisowa ja mam łóżeczko Michasia, ale w kolorze białym bo takie mam meble w sypialni- solidne i ładne, szuflada się przydała na różne duperelki, pieluchy itp. My zamówiliśmy kurierem i Pan mi wniósł pudło do przedpokoju więc narzekać nie mogę.

pewnie już o tym było ale nie mogę znaleźć- jakie staniki do karmienia polecacie poza ALLES? rozm 80F- taki już jeden mam i jest dobry na teraz, więc pewnie po porodzie będzie za mały. Lepiej jest kupić od razu o rozmiar większy czy nie ma takiej konieczności?

vanila masz racje ciucholandy z tego co wiem są w większości krajów europejskich tu w Irlandii też są i nic nie słyszałam żeby je mieli likwidować, są też w Anglii, Holandii, Niemczech i pewnie wielu innych krajach ;-)

Załączniki

• DSCF3976 (1824 x 1368).jpg
    DSCF3976 (1824 x 1368).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 48
Hej dziewczyny! W końcu udało mi się prezeczytac Was od deski do deski. Wątek o zakupach bardzo się przydaje, wrzucacie dużo linków, ja przez internet zamówiłam bardzo mało, większość kupiłam w sklepach dziecięcych albo dostałam od sióstr. Ja mam pościel, która była już tu wrzucana, ale uwazam, że cena nie taka zła, bo poza kopletem pościeli, wypelnienia i ochraniacza dostałam jeszcze pościel do wózka i wypenienie oczywiście w różu - bo sie niestety nie moglam zdecydować na inny http://allegro.pl/hit-promocyjny-zestaw-posciel-disney-9-el-90x120-i1979910242.html
P
oza tym co do łóżeczka ja tez mam ciemne, bo pasuje mi do mebli LEKSVIK Łóżko dziecięce - IKEA jest super bo ma sciągany bok, a w zamian za to montuje sie niski boczek, zapewniajacy dziecku bezpieczenstwo przed wypadnieciem, poza tym fajnie, bo ma dwa boki w calosci - unikamy szczebelków, o których wspominalyscie, że czasem sie konczyny "wkręcają" i jest solidne, z litego świerku, do tego idealnie pasuje nam komoda LEKSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA.
Proszę Was o porade, bo tescie maja kupic wozek, wybralismy taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XQ (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik RECARO Young Profi Plus gwarancja 2 lata! ale zakupu maja dokonac dopiero w lutym (czyli jak sie dzidzia urodzi - na szczescie mam juz fotelik zeby przewiesc nasza coreczke ze szpitala do domu) a piszecie, że nowy wozek lepiej zeby sie przewietrzyl, a poza tym ten VAT. On dotyczy wszystkich produktow dla dzieci czy tylko ubranek??

reklama
Justynka- śliczne to łóżeczko pięknie się prezentuje:tak:

sonka-fajny wózeczek i fotelik ,też mamy rekaro dla córci ale już ten większy który starczy do samego końca.

dziś znalazłam moment to wreszcie wklejam fotki moich zakupów,znajoma mi zakupiła w Anglii ,jedne te szare paputki kupiłam w Tesco.

Załączniki

• IMGP7033paputki.jpg
    IMGP7033paputki.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 46
  • IMGP7034trampeczki.jpg
    IMGP7034trampeczki.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 40
  • IMGP7040spiochy małego.jpg
    IMGP7040spiochy małego.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 44
  • IMGP7044next malego.jpg
    IMGP7044next malego.jpg