Na86, nie kupuj karuzelki, zobaczysz, na pewno ktoś na pępkowe Ci przyniesie. Ja zostawiam jakiś margines zakupowy dla odwiedzających, bo później trzeba jeszcze raz do sklepu chodzić. Ja kupiłam karuzelę synkowi koleżanki, bo wiedziałam że nie mają a tu i wujek jego przyniósł jedną, więc jako że my po nim dotarliśmy w odwietki to musieliśmy wymienić prezent. Poza tym Dzidzia przez pierwszy miesiąc i tak nie korzysta za wiele z karuzeli, a jak nie dostaniesz to sama pójdziesz na zakupy.
To samo z matami edukacyjnymi, ubrankami. Nie wiem czy w PL jest już moda na baby shower, ale moja koleżanka na prawdę sporą wyprawkę uzbierała.
Cyśka wózek popatrz w sklepie ale zanim wydasz kasę posprawdzaj neta, może ten który upatrzysz będzie kilka stówek tańszy on line, my tu zamówiliśmy:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 - sklep internetowy bardzo miły kontakt telefoniczny. Czekamy na przesyłkę
Krisowa, ja też byłam napalona na przewijak z wanienką ale tu są takie, że później wodę trzeba szlauchem do wiadra lub zlewu zlewać więc nie wiem czy to nie jest zbędny wydatek. Kolega nam odradził :-(
Mitra tą koszulę założysz tylko kilka razy w szpitalu, może w domu kilka razy, nie warto wydawać 100 na koszulę. Ja kupiłam 2 za około 40zł, i tak później pójdzie do wyrzucenia. Za 100 to wyszło mnie razem z piżamką do karmienia, bo w domu to raczej piżama niż koszula będzie używana.
Co do termometru to jednak nie kupiłam tego bezdotykowego, bo siostra używa takiego w szpitalu i mówi, że co chwila inną temp pokazuje, zależy czy bardziej na skroń wyceluje czy na czoło. Kupiłam baby ono, zobaczymy jak się sprawdzi.
Zobaczcie jaka śliczna pościel. Zakochałam się:
GRATIS WYSYŁK POŚCIEL DZIECIĘCA DISNEY 5-el 90X120 (1973628725) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie za tą cenę, z 120 + wysyłka 3 częściowa jest. A mam pytanie, któraś z
Was pisała że są osłonki na łóżko z odpinanym pokrowcem, że nie niższy się usztywnienie podczas prania. Może jakiś link?