reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

ja ten termometr dostałam w aptece za 110 zł. taka sama cena jak na allegro. ja ogólnie srednio jestem przekonana do allegro - zauwazylam, że często w zwykłych sklepach internetowych, albo stacjonarnych ceny są niższe, tylko mało kto te ceny porównuje, bo chyba tak sie utarło, że allegro jest najtańsze.

reklama
Trina super ta mata, taka wielka, razem z dzieckiem można się położyć. Pomyślę nad podobną, ale może dopiero jak sie urodzi dzieć:tak:

Dziewczyny piękne ciuszki:-) ale Wasze maluchy będą zadowolone

ja myślę intensywnie nad tym termometrem bezdotykowym...dojrzewam do zakupu

witam, ja termometr kupilam w superpharm za 99 zł ten nc 100.Czesto jest na niego wlasnie tam promocja.
Munie - ja zawsze ceny porownuje, nie lubie przeplacac.Teraz bede kupowac rzczy dla mnie do szpitala,butelki,fride, szczoteczke,nozyczki.Znalazlam wszystko u jednego sprzedawcy i na kazdej rzeczy jest roznica na korzysc allegro:tak:Na butelkach czesto nawet 50zł.
milej niedzielki zycze:-)

hmmm tylko Huggiesy to wszyscy odradzaja jakos :dry: o ile sie nie myle w rossmanie jest stala cena pieluszek babydreams :-) i naweet jak pisza ze promocja to zawsze jest tyle samo :-) no chyba ze zrobili jakas mega promocje rzeczywiscie przed swietami :-)
Pampersy kupilam ostatnio jeszcze taniej bo z 79,99 zl w carrefourze 150 szt. :-) ja zawsze pampersiaki przeliczam na sztuki i jak wychodzi ok 50 gr to kupuje :-)
jesli chodzi o chusteczki z rossmana to trzeba najpierw zarejestrowac sie na ich stronie, zeby pobrac kupon na te chusteczki za 3,99 zl :-) wlasnie 9 grudnia, ale kupon mozna zrealizowac do 15 grudnia :-) czesto korzystam z tych kuponow

A ja huggiesy ( 1) bardzo sobie chwaliłam, od papmpersow moje dziecie mialo czerwony pasek taki jak odbicie od za ciasnych majtek, stawiam ze nyla to reakcja na te wszytkie aloesy i inny shit jakim toto nasączają..

Znalazlam fajna koszule do karmienia ale kurcze 100 zeta..

A my wybieramy się z moim m w sobotę na konkretne zakupy.Wózek,łóżeczko,wanienka itp:-D
Muszę sobie jeszcze tylko dokładną listę zrobić czego brakuje.Już się doczekać nie mogę i mam nadzieję że kupimy wszystko co mamy zamierzone:)

ja teraz szukam komody kąpielowej. mam nieskoordynowane myśli. mialam jej nie kupować ale jak podsumuję: przewijak na lozeczko, wanienka, stojak albo jakis regał, to wyjdzie drozej jak komoda z wanienką, przewijakiem i polkami :)

wczoraj zadzwoniła tesciowa i powiedziala ze 1000 zł przekazuje nam na lozeczko
co prawda chyba ja przed swietami je juz zamowie, ale zawsze te pieniadze beda na inne rzeczy... do szpitala i zabawki: mata, fotelik i takie tam :)

krisowa- no to super, nawet pozniej taka kasa sie przyda :-)
cyśka- takie zakupy sa najlepsze,moj podczas ogladania wozka zglupial, dziwil sie ze taki wybor:szok:hehhe
Ja nadal czekam na lozeczko, od jakichs dwoch miesiecy przywozi je od znajomych,a mnie skreca juz!!

reklama
Do góry