reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

maron- ja jak byłam w pierwszej ciąży to też mówiłam że jak będzie dziewczynka to w życiu nie będę jej na różowo ubierała. Ale uwierz, jak się ma chłopca to nie można się opanować w kupowaniu sukieneczek w różu :happy2:
Munie- śliczna ta bluzeczka. A mogę Ci jeszcze polecić sklep endo, nie wiem czy tam kupowałaś. Jakość rewelacyjna. Ceny różnie, ale na stronce mają fajne promocje- zobacz np. takie kompleciki do spania KOMPLET DLA NIEMOWLAKA

reklama
Daissy, nie znałam tego sklepu - chyba w Starym Browarze go widziałam, ale nigdy nie byłam w środku - teraz mam kolejną okazję żeby coś ładnego kupić :D

zastanawia mnie jedno - do czego służy ten komplet do spania? pod to zakłada się body? bo nóżki w sumie takie nieokryte w tym są?

Witam,co do zakupow,ja jednak kupilam kosmetyki z johnsona, jak bedzie uczulenie to zmienie albo oddam siostrze bo jej nie ma na nie uczulenia.
Co do endo dzisiaj przegladalam ciuszki od siostry(bardzo szybko bo 15 miesieczna jej pociecha chciala sobie niektore rzeczy ubierac:-)) i tam widzialam 2 pary spioszkow tej firmy- po kilku praniach zadnych zmian na materiale, dodatkowo z tej firmy mam tez taki kombinezonik bialy moze bedzie na wyjscie ze szpitala.Wór ciuchów, bede miala roboty na caly tydzien(bardzo mila ta praca:-)), musze jedynie dokupic 2kaftaniki i rajstopki.Po swojej wyplacie planuje zakup dla mnie do szpitala wszelkich srodkow higienicznych.Bo reczniki,klapki, pizamki,szlafrok juz mam.
Co do termometrow- ja wlasnie mam ten bezdotykowy ktory pokazywala bliznak, jestem zadowolona,Wszystko nim zmierzysz, wode, butelke,otoczenie.

bliznak- my mamy tą matę i powiem Ci że rewelacja ale sprawdza się raczej ok. 5-6miesiąca jak dziecko zaczyna łapać zabawki leżąc na brzuchu- wcześniej potrzebuje takiej gdzie leżąc na plecach ma coś nad głową. Chyba że dokupisz do takiej maty coś w tym stylu CHICCO 71732 WIOSENNY STOJAK GIMNASTYCZNY + BONUS (1970394831) - Aukcje internetowe Allegro
Munie- właśnie byłam w nim w Browarze ostatnio :D w ogóle sama niedawno go odkryłam, kupiłam dla Małego parę ciuszków i powiem Ci że nawet taka zwykła bluzeczka ma mega jakość, mięciutka, po praniu nic się nie dzieje. A takie komplety do spania mam 2, przy Danielku takich nie miałam. Ale fajne mi się wydaje bo nie trzeba nic dziecku odpinać przy przewijaniu, do tego body i skarpetki i powinno być ok. Jak wypróbuję to się wypowiem :)

jak będę w Browarze to wskoczę do niego, bo na stronie już parę rzeczy mam upatrzonych :) porównam ceny i chyba coś zamówię. nie wiem tylko czy w necie jest taniej niż w sklepie? w razie czego jak zamówienie jest małe to można odebrać je na miejscu w sklepie. chyba na taki jeden komplet też się skuszę, bo rzeczywiście w nocy jak będę półprzytomna to przewijanie pieluszki będzie raz dwa i gotowe. w sumie maleństwo i tak jeszcze będzie spało pod kocykiem lub w rożku więc nie powinno być zimno

Munie- nie porównywałam cen właśnie więc nie wiem, ale zdaje mi się że standardowe ceny są takie same tyle, że te promocje to tylko w necie.

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanko: czy któraś z Was potrzebowała by kupon z rabatem 20% na kosmetyki Nivea? ja nie będę ich kupowała... więc szkoda, aby kupon się zmarnował - jest do rossmanna. Kupon ważny do 31.05.2012r. Jak któraś z Was będzie chciała go to proszę info na priv.

Byłam dzisiaj w Real w aby kupić pieluszki Hugiess ten zestaw startowy (ale jak na złość nie było ;/ ) wkurzyłam się troszkę. Jedyna nadzieja, że w innym Real-u dostanę. Do 31.12.br mam czas... Mam też kupon na te pieluchy (zapłacę za nie tylko 8zł) :D

A w rossmann teraz jest promocja na pieluchy Babydreams za 92 pieluchy 39,99 - myślę, że się opłaca :) W Real za to jest promocja na pieluchy Pampers 150 szt. za 84,99. Może któraś z Was sobie skorzysta. Wracając do Rossmanna 9.12.br ma być promocja na chusteczki mokre Babydreams 2 op. po 80szt. za 3,99 :D ja na pewno skorzystam - Więc polecam !!!

Ostatnia edycja:
Do góry