reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Co do termometru to polecam Termometr bezdotykowy (bezkontaktowy) Thermofocus 01500 (Termofocus) używam go od dobrych dwóch lat, w porównaniu do innych termometrów jest mało awaryjny. Wiem, że dla części z Was cena jest wygórowana, ale jesteśmy na etapie rozmów z producentem więc może wkrótce będę mogła Wam go zaproponować w lepszej cenie. To nie jest żadna reklama, mam jednak do czynienia z tymi produktami na co dzień, więc wiem co się psuje, co oszukuje itp. A jak chcecie zaoszczędzić kasy to warto wybrać ten termometr, który blizniak wrzuciła linka. Te termometry są z reguły wielofukcyjne i zmierzycie oprócz temperatury ciała temperaturę wody w butelce, w wanience, temperaturę w pokoju itp.

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanko: czy któraś z Was potrzebowała by kupon z rabatem 20% na kosmetyki Nivea? ja nie będę ich kupowała... więc szkoda, aby kupon się zmarnował - jest do rossmanna. Kupon ważny do 31.05.2012r. Jak któraś z Was będzie chciała go to proszę info na priv.

Byłam dzisiaj w Real w aby kupić pieluszki Hugiess ten zestaw startowy (ale jak na złość nie było ;/ ) wkurzyłam się troszkę. Jedyna nadzieja, że w innym Real-u dostanę. Do 31.12.br mam czas... Mam też kupon na te pieluchy (zapłacę za nie tylko 8zł) :D

A w rossmann teraz jest promocja na pieluchy Babydreams za 92 pieluchy 39,99 - myślę, że się opłaca :) W Real za to jest promocja na pieluchy Pampers 150 szt. za 84,99. Może któraś z Was sobie skorzysta. Wrac promocja na chusteczki mokre Babyając do Rossmanna 9.12.br ma byćdreams 2 op. po 80szt. za 3,99 :D ja na pewno skorzystam - Więc polecam !!!

hmmm tylko Huggiesy to wszyscy odradzaja jakos :dry: o ile sie nie myle w rossmanie jest stala cena pieluszek babydreams :-) i naweet jak pisza ze promocja to zawsze jest tyle samo :-) no chyba ze zrobili jakas mega promocje rzeczywiscie przed swietami :-)
Pampersy kupilam ostatnio jeszcze taniej bo z 79,99 zl w carrefourze 150 szt. :-) ja zawsze pampersiaki przeliczam na sztuki i jak wychodzi ok 50 gr to kupuje :-)
jesli chodzi o chusteczki z rossmana to trzeba najpierw zarejestrowac sie na ich stronie, zeby pobrac kupon na te chusteczki za 3,99 zl :-) wlasnie 9 grudnia, ale kupon mozna zrealizowac do 15 grudnia :-) czesto korzystam z tych kuponow

Ja kupiłam termometr taki BEZDOTYKOWY termometr Microlife NC100 ! NOWOŚĆ! (1924810727) - Aukcje internetowe Allegro wiem że jeszcze ktoś go kupił od naszych dziewczyn z babby bom. Elektroniczne miałam odradzane niby podają mylne temperetury. A w praniu okaże się czy jest dobry czy nie.

Ja mam ten termometr. Jest OK.

maron- ja jak byłam w pierwszej ciąży to też mówiłam że jak będzie dziewczynka to w życiu nie będę jej na różowo ubierała. Ale uwierz, jak się ma chłopca to nie można się opanować w kupowaniu sukieneczek w różu :happy2:

Potwierdzam :)

A to moje ostatnie zakupy. W końcu się zmobilizowałam żeby dodać zdjęcia :-) SAM_1630.jpgSAM_1632.jpgSAM_1633.jpgSAM_1635.jpgSAM_1636.jpgSAM_1637.jpgSAM_1638.jpgSAM_1639.jpgSAM_1640.jpgSAM_1634.jpg

zapomniałam dodać, że teraz w Tesco jest wyprzedaż -30 i -50% na wszystkie ubranka dziecięce - a po nowym roku ma wzrosnąć VAT więc można jeszcze jakieś ciuszki kupić okazyjnie

Munie- właśnie ten termometr chcę kupić. Polecała mi go koleżanka i widzę, że tutaj dziewczyny też go kupują a cena normalna. Tylko nie wiem gdzie zamawiać, allegro chyba.

reklama
Do góry