reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

reklama
hmm no to teraz nie wiem co z tym materacykiem, jakie kupic, co by dziecko nie miało uczulenia... miałam zamiar kupic kokos, pianka, kokos

a łzoeczka fajne są z misiem i żyrafką

Dodam, że Miś jest faktycznie żłobiony :-p chciałabym już je złożyć, ale póki nie dokończymy pokoju i nie pozbędziemy się mebli na rzecz tamtego pokoju to będzie nam rozłożone bardzo przeszkadzać.

I czeka nas kupno materaca... Myślałam o gryka-pianka-kokos, ale zobaczę...

poczytałam trochę o tych materacach
Najlepiej polecają lateksowe albo z pianki wysokoelastycznej z tym że te są najdroższe.......nie uśmiecha mi się dać 300 zł na materacyk

Podobno niezłe są te z kokosem i nie za twarde. Znalazłam na allegro pianka-kokos-włóknina na 49 zł i chyba ten kupimy, najwyżej jak nie będzie się sprawdzał to sie wymieni bo za taką cenę to nie będzie mi żal

ja się zastanawiam na co dziecko ma mieć uczulenie, czy na piankę czy na grykę czy na kokos???
no ale kupić trzeba a potem będzie się wymieniać w razie kłopotów, choć lepiej by ich nie było :)

Ja tez jestem zielona w kwesti materacykow.. kiedys tylko rzucilam okiem na materace polecane do lozeczka ktore chcemy kupic i jest 25 roznych rodzajow! Nie chcialo mi sie wtedy nad tym siedziec...

A ja się właśnie zastanawiam czy szuflada w łóżeczku jest naprawdę konieczna.Bo przecież wszystko co tam włożę będzie się kurzyło...jak myślicie??

reklama
Moim zdaniem jest zbędna, kusi tylko do trzymania w niej pierdół (słowa koleżanki, która w zeszłym roku została mamą) pościel i zmianę pościli będę trzymać w szafie na jednej z półek.
Dlatego też nie kupowaliśmy opcji z szufladą żeby nie zaśmiecać sobie kolejnego schowka ;-)

Do góry